Asigurari pentru animalele de companie disponibile si in Romania Asigurari pentru animalele de companie disponibile si in Romania
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cei care vor sa isi asigure atat animalul de companie cat si plata pentru eventualele pagube produse de acesta o pot face acum si in Romania.O polita de asigurare pentru proprietarii de animale compusa din doua module care pot fi achizitionate impreuna sau separat este disponibila la Gothaer Asigurari Reasigurari. Astfel, exista o asigurare in caz de accident pentru animalul de companie, precum si una care acopera costurile unor eventuale pagube
Publicat pe 04 Oct 2013 10:56:28 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cei care vor sa isi asigure atat animalul de companie cat si plata pentru eventualele pagube produse de acesta o pot face acum si in Romania.

O polita de asigurare pentru proprietarii de animale compusa din doua module care pot fi achizitionate impreuna sau separat este disponibila la Gothaer Asigurari Reasigurari. Astfel, exista o asigurare in caz de accident pentru animalul de companie, precum si una care acopera costurile unor eventuale pagube provocate de acesta.

Costurile pe care le poate acoperi fiecare asigurare pe un anume incident pot ajunge pana la 5.000 de euro. Limita pentru intreaga perioada asigurata este de 25.000 de euro.

"Consideram ca acest produs de asigurare ar putea fi solutia si pentru rezolvarea problemelor cainilor comunitari, aratandu-ne disponibilitatea pentru adaptarea politei, astfel incat aceasta sa acopere necesitatile concrete ale pietei", a declarat Ionut Pop.

Costurile acestei asigurari pentru animale sunt calculate si in functie de starea de sanatate a animalului, de varsta sau de conditiile in care este tinut. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10