Asigurare pentru transplant cu celule stem la Gothaer Asigurare pentru transplant cu celule stem la Gothaer
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Piata asigurarilor din Romania este una in care concurenta este una foarte mare, acestia incercand sa se detaseze prin oferirea unor polite de asigurare cat mai avantajoase, care sa vina perfect in ajutorul clientilor. Astfel, unul dintre asiguratorii de pe aceasta piata care ofera servicii de asigurari si reasigurari de cea mai inalta calitate este Gothaer, un brand cu capital 100% nemtesc, ce apartine de Grupul Gothaer originar din Ge
Publicat pe 01 Jul 2014 14:57:08 de cristi00
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Piata asigurarilor din Romania este una in care concurenta este una foarte mare, acestia incercand sa se detaseze prin oferirea unor polite de asigurare cat mai avantajoase, care sa vina perfect in ajutorul clientilor.

Astfel, unul dintre asiguratorii de pe aceasta piata care ofera servicii de asigurari si reasigurari de cea mai inalta calitate este Gothaer, un brand cu capital 100% nemtesc, ce apartine de Grupul Gothaer originar din Germania. Acestia ofera asigurari specifice unor arii largi de activitati, precum asigurari casco, asigurari de santate, pentru locuinta si multe altele. Aceste polite pot fi accesate foarte usor prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurari sau chiar online pe siteul www.gothaer.ro

Asigurarea pentru transplant cu celule stem

Celulele stem au fost descoperite cu ani in urma de catre un grup de medici, acestea provin din cordonul ombilical sau din placenta, acestea sunt cele mai bogate surse de astfel de celule. Un transplant cu aceste celule este necesar in cazul unor afectiuni si boli pe care le gasim pe o scara larga si acesta ar fi imposibil de realizat fara o asigurare avantajoasa care sa suporte cheltuielile foarte ridicate pe care le presupune.

Astfel, Gothaer vine in intampinare nevoilor clientilor cu cea mai buna asigurare pentru transplant cu celule stem, acesta este una care se adreseaza persoanelor carora le-au fost recoltate la nastere celule stem si sunt in momenul de fata detinatorii unui depozit intr-o banca de astfel de celule autorizata.

Cu acesta asigurare pentru transplant cu celule stem, cheltuielile privind transplantul, transportul pentru spitalizare, tratamentul pre si post operator, precum si analizele sunt acoperite complet in limita a 50.000 euro.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

cristian craciun 
Membru din: 16 May 2014 11:15:47

Despre autor:

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10