Arta si carte cu Jean Pierre Lubinoux Arta si carte cu Jean Pierre Lubinoux
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Residence Domenii Plaza si Tycoon Communication va invita la un eveniment cultural de exceptie. Va invitam in lumea artei, a sensibilitatii si a condeiului, alaturi de pictorul si scriitorul francez Jean Pierre Loubinoux, care isi lanseaza volumul de poezie ‘’A toi que J’aime’’. In cadrul aceluiasi eveniment, artistul va expune o colectie de pictura. Vernisajul va avea loc joi, 11 iulie la orele 17.00 la Residence Domenii Plaza, stra
Publicat pe 07 Jul 2013 21:42:51 de Tycoon
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Residence Domenii Plaza si Tycoon Communication va invita la un eveniment cultural de exceptie. Va invitam in lumea artei, a sensibilitatii si a condeiului, alaturi de pictorul si scriitorul francez Jean Pierre Loubinoux, care isi lanseaza volumul de poezie ‘’A toi que J’aime’’. In cadrul aceluiasi eveniment, artistul va expune o colectie de pictura.

Vernisajul va avea loc joi, 11 iulie la orele 17.00 la Residence Domenii Plaza, strada Alexandru Constantinescu 33. In cadrul evenimentului, vor concerta artistii  Aime Rippert si Jose Ribeiro sositi din Franta special pentru acest eveniment.

La orele 20.00 va avea loc o receptie, in cadrul careia Jean Pierre Loubinoux va acorda autografe.

Pe data de 12 iulie, artistii vor sustine in cadrul expozitiei un alt concert, iar autorul va avea intalniri cu iubitorii de arta si va acorda autografe.

 

Despre Jean Pierre Loubinoux :

Jean Pierre Loubinoux, in viata de zi cu zi este directorul general al Uniunii Internationale a Cailor Ferate (UIC), care are 200 de membri pe 5 continente.UIC este responsabila cu coordonarea unui mare numar de proiecte care se ocupa de standarde tehnice, programe de cercetare, afaceri pentru pasageri si marfa, siguranta, securitate, durabilitate si transport.Jean Pierre Loubinoux este expert international pe segmentul feroviar de mare viteza, cu foarte multi ani de experienta in toate fazele de transport feroviar de mare viteza, dezvoltare de sistem si operatiuni la nivel mondial.Absolvent al Ecole Centrale de Paris, a ocupat o functie importanta la Hong-Kong inainte de a se alatura echipei SNCF in anul 1978.Ulterior a fost directorul general SNCF in America de Nord si Chief Executive Officer al Cailor Ferate Franceze din Marea Britanie, succesiv a fost Business Unit Manager pe divizia marfa SNCF, director de dezvoltare international, presedinte si CEO al SNCF International, pana la sfarsitul lunii martie 2009.La 1 aprilie 2009 a fost numit director general al Uniunii Internationale a Cailor Ferate.Este ofiter al ‘’Ordinului National du Merite’’, a fost distins cu ‘’Legiunea de Onoare’’ si i s-a inmanat medalia de argint a Ministerului Francez de echipamente, transport si turism.In prezent este consilier al Comitetului Franta & Argentina la Medef International, precum si vice presedinte al Asociatiei Ecole Centrale si presedinte al Asociatiei Feroviare Franceze de manageri si ingineri (AFFI)

Despre Residence Domenii Plaza :

Residence Domenii Plaza, face parte din singurul lant de boutique hotel, cu actionariat 100% romanesc.Sunt hoteluri ‘’Business & Welness” cu servicii de cea mai buna calitate atat pe segmentul cazare cat si restaurant, adresandu-se oamenilor de afaceri, diplomatilor, persoanelor publice,top managerilor si turistilor.

 

Despre Tycoon Communication :

Tycoon Communication este o agentie de publicitate, evenimente speciale & training. Infiintata in 2002 sub numele de Tycoon Media, a avut in portfolio clienti precum : Ruby Thuesday,Oriflame Romania,Kia Motors Romania, Merkur Casino, Gauselmann Group, etc.Tycoon Communication a operat timp de 2 ani si in Insulele Sardiniei, Italia.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati :

Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi

Tycoon Communication

Gabriella.pascaru@yahoo.it

0721 640 384

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gabriella Pascaru Bisi  
Membru din: 27 May 2013 15:29:39

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10