Animalul tau de companie merita tot ce-i mai bun! Animalul tau de companie merita tot ce-i mai  bun!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Alegerea medicului veterinar este o decizie grea de luat, dar atunci cand vrei tot ce e mai bun pentru animalutul tau de companie, e o decizie indicata. Cea mai importanta regula e sa iti alegi un medic veterinar inainte de a avea nevoie de el, deoarece astfel e mai usor sa incredintam soarta animalului nostru unei persoane pe care o cunoastem. Nu trebuie sa lasati acest lucru pe ultimul moment sau in situatii de urgenta, fiindca exista
Publicat pe 25 Nov 2013 08:55:13 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Alegerea medicului veterinar este o decizie grea de luat, dar atunci cand vrei tot ce e mai bun pentru animalutul tau de companie, e o decizie indicata. Cea mai importanta regula e sa iti alegi un medic veterinar inainte de a avea nevoie de el, deoarece astfel e mai usor sa incredintam soarta animalului nostru unei persoane pe care o cunoastem. Nu trebuie sa lasati acest lucru pe ultimul moment sau in situatii de urgenta, fiindca exista multi oameni care profita de aceasta nevoie a dumneavoastra.

Medicul veterinar este un partener de nadejde in ingrijirea si pastrarea sanatatii animalutului. Alegeti un veterinar de la care obtineti informatiile usor si pe intelesul dumneavoastra, interesati-va de programul acestuia, locul unde se afla serviciile de urgenta, ce reduceri au si cati medici lucreaza la clinica veterinara, iar un tur al acesteia ar fi foarte indicat pentru a vedea cat de curat este si ce dotari are.

KaraVet este un cabinet veterinar in Cluj Marasti care ofera servicii specializate in domeniul medical veterinar: consultatii, tratamente, vaccinari, deparazitari, teste rapide de urina, examen coproparazitologic, servicii urgente NON-STOP, interventii chirurgicale, stomatologie veterinara in Cluj, aplicare microcip si eliberare pasapoarte international pentru animale de companie. Aparatura si echipamentele folosite sunt de ultima generatie si oferim servicii cosmetice pentru animale in Cluj: toaletaj caini, tuns pisici, taiere unghii, vidare glande s.a.m.d.

Pe langa serviciile medicale veterinare, KaraVet dispune in incinta cabinetului si de un pet shop, unde puteti gasi o gama variata de hrana pentru animale de companie de cea mai buna calitate, dar si o multime de accesorii utile pentru animalutul dumneavoastra. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10