Ambele volume Fluturi de Irina Binder disponibile pe Diverta Online Ambele volume Fluturi de Irina Binder disponibile pe Diverta Online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cumpara una dintre cele mai apreciate si bine vandute carti romanesti, Fluturi de Irina Binder, de pe Diverta. Gasesti ambele volume la un pret special pe dol.ro.Irina Binder este o tanara scriitoare din Romania, care insa a reusit deja sa cucereasca multi cititori. Cunoscuta drept autorea care scrie cu suflet, cartea Fluturi Irina Binder exprima fragilitatea sufleteasca in cea mai sincera maniera. Se spune ca, atunci cand citesti unele cart
Publicat pe 27 Oct 2014 08:46:23 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cumpara una dintre cele mai apreciate si bine vandute carti romanesti, Fluturi de Irina Binder, de pe Diverta. Gasesti ambele volume la un pret special pe dol.ro.

Irina Binder este o tanara scriitoare din Romania, care insa a reusit deja sa cucereasca multi cititori. Cunoscuta drept autorea care scrie cu suflet, cartea Fluturi Irina Binder exprima fragilitatea sufleteasca in cea mai sincera maniera. 

Se spune ca, atunci cand citesti unele carti, nu poti sau nu stii cum sa vezi si sa treci dincolo de coperti, dincolo de aparente, dincolo de cuvinte. Unele carti sunt asa, iar altele sunt altfel. Sunt carti care te fac sa patrunzi cu pasi timizi si mici, in lumea si in sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi de Irina Binder este o invitatie in universul unui suflet...

La originea Fluturi de Irina Binder sta experienta de viata a autoarei. Opera este o sinteza a jurnalelor personale ale scriitoarei incepand cu perioada copilariei. Povestirile de viata care ating subiecte ca iubirea, suferinta, greselile si deciziile pe care le luam in anumite etape ale vietii alcatuiesc ambele volume. 

Fluturi de Irina Binder este o poveste despre dragoste, despre secrete, despre greseli, depre alegeri, despre pierderi si despre deziluzii. Iubirea este transmisa cititorilor prin povestea de dragoste emotionanta dintre protagonisti. Acestia traiesc iubire, mananca iubire, dar si sufera din cauza ei. 
Va veti indragosti de protagonistii cartilor Fluturi de Irina Binder. Barbatii din viata Irinei, personajul principal, sunt complecsi, vii, adevarati.
Opera scrisa de Irina Binder Fluturi este plina de valori bine definite si experiente din care oricine va putea sa desprinda lectii de viata valoroase. Fluturi este o carte de autoeducare. Oricine in urma acestei lecturi va decide sa devina un om mai bun, mai atent la nevoile celor din jur, mai iubitor. Romanul este molipsitor atat prin povestea relatata, cat si prin stilul scriitoarei. 

Diverta promoveaza scriitorii comtemporani din Romania, oferindu-va cele mai bune volume. De aceasta va recomandam cu caldura Fluturi de Irina Binder – o poveste frumoasa si sentimentala, plina de farmec in fiecare pagina.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10