Alegeti tipografia in functie de feedback-ul pe care il primiti Alegeti tipografia in functie de feedback-ul pe care il primiti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Fiecare firma nou infiintata are nevoie de promovare si de servicii de publicitate pe masura pentru a atrage potentiali clienti, indiferent de domeniul ei de activitate. Marketing-ul vizual trebuie sa fie cat mai atractiv, sa te atraga si sa exprime o emotie puternica. Iar acest lucru nu se poate face altfel decat cu flyere, afise si pliante personalizate cat mai viu colorat si mai atragatoare. Pentru a gasi o tipografie in Dej care ofe
Publicat pe 12 Dec 2014 14:55:20 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Fiecare firma nou infiintata are nevoie de promovare si de servicii de publicitate pe masura pentru a atrage potentiali clienti, indiferent de domeniul ei de activitate. Marketing-ul vizual trebuie sa fie cat mai atractiv, sa te atraga si sa exprime o emotie puternica. Iar acest lucru nu se poate face altfel decat cu flyere, afise si pliante personalizate cat mai viu colorat si mai atragatoare.

Pentru a gasi o tipografie in Dej care ofera servicii de tipar digital profesionale si de inalta calitate, este important sa cerem sfaturi si sa ne informam inainte de a apela la o firma. Nu ezitati sa solicitati feedback de la prieteni sau cunoscuti in care aveti incredere si care au lucrat cu o anumita tipografie din Cluj, e spre binele dumneavoastra sa va informati atunci cand nu cunoasteti un lucru, pentru a evita serviciile proaste sau companiile neserioase.

iTIP Cluj – una dintre cele mai renumite tipografii din localitatea Dej – are o experienta de 16 ani pe piata si a reusit sa isi consolideze o pozitie fruntasa in domeniul tipografiei. Folosind tehnologie de ultima generatie si aparatura profesionala, precum si o echipa formata din profesionisti, au dus la o performanta foarte buna. Satisfactia clientilor nostri este combustibilul care alimenteaza “motorul” companiei.  

Realizam flyere personalizate, pliante, afise, volante, carti de vizita, coli atent, mape de buzunar, brosuri, cataloage, reviste, bloc notes, plannere, naproane masa, felicitari, calendare, agende stickere, carti personalizate, plicuri personalizate, hangere si oferim transportul comenzii gratuit, fara a percepe vreo taxa suplimentara. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10