Activitatile companiei Rail Cargo optimizate cu solutia mobila esFields de la EXE Software Activitatile companiei Rail Cargo optimizate cu solutia mobila esFields de la EXE Software
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software, a incheiat un contract de colaborare cu Rail Cargo Romania in vederea implementarii aplicatiei mobile esFields. Rail Cargo Romania, parte a grupului Rail Cargo Group, una dintre cele mai importante companii de transport feroviar din Europa, a decis sa faca o investitie strategica intr-o solutie software care sa permita monitorizarea
Publicat pe 22 Dec 2014 15:08:40 de ely_3n
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


EXE Software, companie specializata in dezvoltarea, implementarea si integrarea de solutii software, a incheiat un contract de colaborare cu Rail Cargo Romania in vederea implementarii aplicatiei mobile esFields.

Rail Cargo Romania, parte a grupului Rail Cargo Group, una dintre cele mai importante companii de transport feroviar din Europa, a decis sa faca o investitie strategica intr-o solutie software care sa permita monitorizarea in timp real a mijloacelor de transport si a personalului feroviar in vederea optimizarii activitatilor, si respectarea prevederilor legislatiei in vigoare si a regulamentelor interne. Pentru atingerea cat mai rapida si mai eficienta a acestor obiective, EXE Software a raspuns nevoilor companiei prin implementarea aplicatiei esFields, aplicatie mobila complet customizabila destinata device-urilor mobile.

Rail Cargo Romania a ales compania EXE Software din randul mai multor firme de software din Romania datorita experientei si expertizei in dezvoltarea de solutii software, dar si pentru managementul de proiect profesionist si tehnologiile de top folosite.

Despre esFields

esFields este prima solutie mobila de culegere si centralizare a datelor complet configurabila, destinata companiilor din aproape toate industriile.

esFields asigura culegerea de informatii de pe teren, stocarea lor pe dispozitive mobile si transmiterea lor pe server-ul central. Culegerea datelor este realizata pe baza de formulare configurabile, lucru ce permite preluarea si transferul oricarui tip de informatii in diverse forme si structuri.

Despre EXE Software

EXE Software detine peste 13 ani de experienta in dezvoltarea de aplicatii software, avand peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standard de calitate. Pe langa serviciile de dezvoltare de software la comanda, EXE Software detine expertiza in analiza de business, business intelligence, dezvoltare de aplicatii mobile, mentenanta si suport, testare software sau management de baze de date.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine accesand www.exesoftware.ro  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Elena Oglinda 
Membru din: 25 Feb 2013 15:40:03

Despre autor:
Despre EXE Software Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client. Compania este formata dintr-o echipa cu peste 40 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin satisfacute. EXE Software ofera servicii in analiza de business, business inteligence, solutii mobile, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING Bank, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal, Primavera, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10