Accesorii Telefoane Mobile si Tablete oferite de Mobyl.ro Accesorii Telefoane Mobile si Tablete oferite de Mobyl.ro
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Indiferent de dispozitivul mobil folosit romanii cheltuie intre 5 si 10 euro pentru acesorizarea acestuia. In general cele mai cautate accesorii sunt cele de protectie cum ar fi husele si foliile pentru ecranul tactil, dar si cele care maresc autonomia atat in ceea ce priveste durata de intrebuintare, cat si viteza de utilizare (acumulatorii externi si tastaturile externe).Mobyl.ro va pune la dispozitie cea mai diversifcata gama de accesorii de t
Publicat pe 21 Mar 2014 09:07:49 de Mobyl.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Indiferent de dispozitivul mobil folosit romanii cheltuie intre 5 si 10 euro pentru acesorizarea acestuia. In general cele mai cautate accesorii sunt cele de protectie cum ar fi husele si foliile pentru ecranul tactil, dar si cele care maresc autonomia atat in ceea ce priveste durata de intrebuintare, cat si viteza de utilizare (acumulatorii externi si tastaturile externe).

Mobyl.ro va pune la dispozitie cea mai diversifcata gama de accesorii de telefoane mobile originale sau compatibile pentru smartphone-ul sau tableta dumneavoastra.

Magazin online - usor de accesat comercializeaza produse inovative de la cele mai cunoscute brand-uri in domeniu cum ar fi Samsung, Apple, Blackberry, HTC sau Nokia cat si de la producatori mari precum Philips, Huawei si Lenovo.

Pentru detinatorii de smartphone-uri sau tablete recomandam acumulatorii externi. Acestia sunt baterii de capacitate mare si de dimensiuni mici si permit incarcarea device-ului oriunde. Astfel, momentele in care vei pierde un telefon din cauza lipsei bateriei vor fi cat mai rare. Acumulatorii externi permit incarcarea telefonului chiar si de 7-8 ori. Acesta va deveni un device nelipsit de la orice pasionat de tehnologie. Utilizatorii de tablete si smartphone au posibilitatea sa-si personalizeze dispozitivul in functie de nevoile personale sau de aspectul dorit putand sa aleaga accesoriile care ofera o libertate cat mai mare in folosirea dispozitivului cum ar fi hands-free-uri cu fir sau prin bluetooth, tastaturile externe sau seturile auto (in general preferate de domni) sau sa se orienteze in functie de culoare, forma sau brand.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mobyl Mobyl 
Membru din: 20 Mar 2014 08:24:37

Despre autor:
Mobyl.ro, magazine online, va pune la dispozitie o mare diversitate de produse originale sau compatibile de la cele mai cunoscute brand-uri in domeniu!

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10