A fost lansata versiunea Android a jocului Injustice Gods Among Us A fost lansata versiunea Android a jocului Injustice Gods Among Us
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cu totii am fost atrasi la un moment dat de filmele cu super eroi, indiferent ca a fost vorba despre Batman, Spiderman, Superman sau mutantii din seria X. Daca filmele s-au bucurat de un succes iesit din comun, vanzarile lor generand cat alte cateva sute de ecranizari la un loc, producatorii s-au gandit ca trebuie sa se axeze pe aceeasi linie si in cazul jocurilor video. Asa au aparut, rand pe rand, seria Batman, Spiderman sau Superman, jocuri pe
Publicat pe 11 Dec 2013 13:37:36 de Laur
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cu totii am fost atrasi la un moment dat de filmele cu super eroi, indiferent ca a fost vorba despre Batman, Spiderman, Superman sau mutantii din seria X. Daca filmele s-au bucurat de un succes iesit din comun, vanzarile lor generand cat alte cateva sute de ecranizari la un loc, producatorii s-au gandit ca trebuie sa se axeze pe aceeasi linie si in cazul jocurilor video. Asa au aparut, rand pe rand, seria Batman, Spiderman sau Superman, jocuri pe care atat copiii cat si adultii le-au indragit si inca le indragesc.

Ei bine, succesul a fost intr-atat de mare incat personajele sunt chiar si-n momentul de fata protagonistele unor jocuri cu un real succes. Warner Bros. se afla in spatele majoritatii acestor filme si jocuri cu super eroi, americanii focalizandu-si toate fortele pentru a-si multumi toti fanii. Daca in urma cu ceva timp, acelasi Warner Bros. ne facea o mare surpriza imbinand mai multe personaje intr-un singur joc video, iata ca surprizele se tin lant si Injustice: Gods Among Us ajunge si pe terminalele mobile.
Adevarul este ca industria jocurilor video se indreapta cu pasi grabiti catre device-urile mobile, fiecare producator fiind pus in situatia de a tine pasul cu tehnologia aferenta. Warner Bros. pune mare pret pe aceste aspecte si a anuntat deja disponibilitatea jocului Injustice: Gods Among Us pentru terminalele mobile. Daca intr-o prima instanta, jocul a fost valabil exclusiv pentru sistemul de operare iOS, incepand de saptamana trecuta il puteti accesa si din portalul Google Play.
Editia pentru Android nu se diferentiaza prea mult de cea pentru iOS, perspectiva in care super eroii lupta pentru dreptate si libertate pastrandu-se in cele mai mici detalii. Fiecare jucator isi poate contura propria echipa de super eroi, pot debloca numeroase pachete suplimentare care le ofera noi caractere si harti aditionale, in timp ce actiunea ii va conduce catre bifarea unor targeturi in urma carora vor contoriza puncte promotionale.

In momentul de fata, Injustice: Gods Among Us poate fi descarcat gratuit din portalul Google Play, jocul fiind disponibil si pentru consola sau PC.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Laurentiu Iancu 
Membru din: 07 Oct 2013 11:32:25

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10