98% dintre pacientii Kinetic Sport & Medicine sunt satisfacuti de tratamentele de recuperare 98% dintre pacientii Kinetic Sport & Medicine sunt satisfacuti de tratamentele de recuperare
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Kinetic Sport & Medicine, una dintre cele mai moderne clinici de kinetoterapie si fizioterapie din sistemul privat de sanatate din Romania, a realizat in perioada 7-28 noiembrie 2013 un sondaj de opinie in randul pacientilor, cu scopul de a masura gradul de satisfactie a acestora cu privire la serviciile de recuperare medicala si sportiva oferite in cadrul clinicii. Invitatia de a participa la studiu si de a completa chestionarul de
Publicat pe 18 Dec 2013 12:29:57 de Kinetic Sport Medicine
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Kinetic Sport & Medicine, una dintre cele mai moderne clinici de kinetoterapie si fizioterapie din sistemul privat de sanatate din Romania, a realizat in perioada 7-28 noiembrie 2013 un sondaj de opinie in randul pacientilor, cu scopul de a masura gradul de satisfactie a acestora cu privire la serviciile de recuperare medicala si sportiva oferite in cadrul clinicii.

Invitatia de a participa la studiu si de a completa chestionarul de satisfactie a fost lansata catre pacientii care au beneficiat de cel putin un tratament in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, pe parcursul ultimelor 12 luni.

Chestionarul a inclus un numar de zece intrebari si a fost astfel conceput incat sa sintetizeze feedback-ul pacientilor in legatura cu serviciile de recuperare medicala si sportiva oferite in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, precum si gradul de satisfactie al acestora cu privire la colaborarea avuta cu echipa noastra”, a declarat Gelu Cosma, kinetoterapeut si managerul clinicii Kinetic Sport & Medicine.  

De asemenea, am dorit sa aflam care este parerea pacientilor cu privire la punctele tari, dar si punctele slabe ale clinicii si cum ar putea ar putea echipa Kinetic Sport & Medicine sa ii serveasca mai bine pe viitor. Totodata, prin intermediul acestui studiu de satisfactie am vrut sa aflam care sunt domeniile in care respondentii anticipeaza o nevoie de tratament in urmatoarele sase luni”, a adaugat Gelu Cosma.

Principalele rezultate ale studiului, prezentate mai jos, stau la baza procesului de optimizare a calitatii serviciilor oferite pacientilor clinicii Kinetic Sport & Medicine.

Pacientii acorda o importanta foarte mare recomandarilor primite din partea membrilor familiei, prietenilor, colegilor de serviciu etc., atunci cand trebuie sa selecteze o clinica pentru efectuarea tratamentelor de recuperare medicala si/sau sportiva. Acest criteriu de selectie constituie, totodata, motivul principal (mentionat de 71% dintre respondentii studiului de satisfactie) pentru care pacientii au ales sa vina pentru prima data la clinica de kinetoterapie si fizioterapie Kinetic Sport & Medicine.

Totodata, reputatia kinetoterapeutilor, preturile practicate si beneficiile obtinute in urma tratamentelor de recuperare reprezinta pentru pacientii care au participat la acest studiu criterii importante in alegerea unei clinici de recuperare medicala si/sau sportiva, in general.

Majoritatea pacientilor evalueaza pozitiv toate aspectele privind clinica Kinetic Sport & Medicine, analizate in cadrul studiului de satisfactie: localizarea clinicii, disponibilitatea (timpul scazut de asteptare pana la efectuarea urmatoarei programari), respectarea programarilor (timpul scazut de asteptare inainte de a intra in cabinet), programul de lucru al clinicii, comunicarea cu pacientii, dotarile clinicii, evaluarile aparatului locomotor, tratamentele de recuperare medicala si/sau sportiva, precum si preturile practicate.

De asemenea, kinetoterapeutii din cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine au fost evaluati de catre respondentii acestui studiu de satisfactie ca fiind eficienti, respectiv foarte eficienti, in legatura cu indeplinirea urmatoarelor sarcini: realizarea unei evaluari corecte a aparatului locomotor, atitudine calda si prietenoasa, acordarea unor sfaturi competente si oferirea de raspunsuri pertinente la intrebarile pacientilor, capacitate de ascultare cu privire la preocuparile acestora, precum si realizarea unor tratamente reusite.

Chiar daca reducerile de pret si ofertele speciale se bucura de un interes crescut in randul pacientilor, observam ca in proportie de 70%, respondentii au o parere foarte buna sau buna despre preturile practicate la clinica Kinetic Sport & Medicine.

Analizand nevoile de tratament anticipate de respondentii la studiu, cele mai frecvente tipuri de servicii sunt reprezentate de kinetoterapie (22% din totalul raspunsurilor inregistrate pentru aceasta intrebare), masaj (22%), fizioterapie (17%), terapie manuala (11%), precum si tratamentele de refacere si recuperare sportiva (10%). Evaluarea aparatului locomotor reprezinta, de asemenea, unul dintre serviciile oferite de clinica Kinetic Sport & Medicine, de care respondentii la studiu anticipeaza ca vor avea nevoie in urmatoarele 6 luni (8% din totalul raspunsurilor primite).

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10