56 de copii participanti la tabara de vara de la Voronet, cu sprijinul OSF Global Services 56 de copii participanti la tabara de vara de la Voronet,  cu sprijinul OSF Global Services
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, Romania – 7 Noiembrie, 2013 – Echipa OSF Global Services a demonstrat si in vara ce a trecut ca isi mentine angajamentul de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii copiilor defavorizati. In luna iunie, timp de 5 zile, 56 de copii cu posibilitati materiale reduse, provenind din Iasi, Romania, au participat la tabara de vara de la Voronet prin sponsorizarea OSF Global Services. Amplasata in minunata zona a Bucovinei, i
Publicat pe 11 Nov 2013 09:24:03 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, Romania – 7 Noiembrie, 2013 Echipa OSF Global Services a demonstrat si in vara ce a trecut ca isi mentine angajamentul de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii copiilor defavorizati. In luna iunie, timp de 5 zile, 56 de copii cu posibilitati materiale reduse, provenind din Iasi, Romania, au participat la tabara de vara de la Voronet prin sponsorizarea OSF Global Services.

Amplasata in minunata zona a Bucovinei, in apropierea Manastirii Voronet, tabara a fost o adevarata incantare atat pentru copii cat si pentru cei doi lideri din partea OSF Global Services. Avand varste de pana la 12 ani, copiii au provenit din familii sarace, parintii lor neavand posibilitatea sa le ofere participarea la activitati specifice varstei lor. Astfel, aceasta iesire in natura le-a oferit o binemeritata pauza de la problemele de zi cu zi, activitatile intreprinse vizand atat buna dispozitie si relaxarea, cat si socializarea si dezvoltarea creativitatii copiilor.

Punctul principal de atractie l-au constituit sporturile montane. In ciuda emotiilor avute de multi dintre  ei, copiii s-au incurajat reciproc, reusind astfel sa experimenteze tiroliana si trambulina. Drumetiile pe munte au reprezentat o alta activitate preferata, imprejurimile Muntilor Stanisoara oferind privelisti unice, de neuitat. Nu au lipsit nici jocurile competitive, povestirile si cantecele in jurul focului de tabara. Copiii au invatat ca desi viata pe munte este dificila, increderea in fortele proprii si spiritul de echipa te pot ajuta sa treci peste cele mai grele obstacole.

Datorita contributiei OSF Global Services, acesti copii au reusit sa uite pentru cateva zile de lipsurile materiale de zi cu zi si sa se bucure pe deplin de aceasta tabara. Afectiunea si grija cu care au fost inconjurati si-a pus vizibil amprenta asupra lor, copiii simtind poate pentru prima data ca exista si alti oameni carora le pasa de ei. In plus, pentru cei mai multi a fost prima iesire din oras, din mediul familiar, avand acum ocazia de a trai un alt mod de viata, de a-si deschide orizonturile si de a crede intr-o viata mai buna.

Experienta a fost impresionanta si pentru cei sapte  lideri: „Copiii au fost foarte entuziasmati, mai ales ca unii dintre ei se aflau pentru prima data intr-o tabara. Au fost placut surprinsi de modul in care au fost implicati in activitati, fiind tratati cu dragoste, intelegere si rabdare. Cu siguranta exista o satisfactie si pentru toti cei care s-au implicat intr-un fel sau altul in organizarea taberei. Prin aceasta au adus cateva zile de bucurie in viata unor copii » declara Ionel Stoicanu, Consilier Juridic, unul dintre liderii participanti.

Viata acestor copii sta in mainile noastre, cu totii suntem datori, ca societate, sa ii ajutam sa se dezvolte frumos. Urmare a seriei de tabere reusite din aceasta vara, OSF Global Services va continua si in perioada care urmeaza actiunile menite sa aduca un sprijin in viata copiilor mai putin norocosi.

 

Despre OSF Global Services:

OSF Global Services este o companie IT in plina expansiune, cu sediul in Quebec, Canada. Incepand cu anul 2003, OSF  Global Services ofera servicii de software development si consultanta IT prin intermediul birourilor sale din Statele Unite, Franta, Germania, UK, Italia, Romania si Ucraina. Compania se implica in fiecare an in proiecte de ajutorare a copiilor provenind din medii defavorizate prin sponsorizarea de tabere, activitati educative si prin donatii. Pentru mai multe informatii vizitati www.osf-global.com.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10