10 ani de activitate Sophia aniverseaza 10 ani de activitate Sophia aniverseaza
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Iasi, 16 decembrie 2014 - Sophia, producator si editor de colectii de perdele si draperii anunta aniversarea a 10 ani de activitate. Sophia si-a sarbatorit prezenta pe piata decoratiunilor interioare romanesti prin deschiderea la finalul lunii noiembrie a unui nou magazin in cea mai indragita locatie a iesenilor, complexul Palas Mall.                     In cadrul festiv, dar intim, al no
Publicat pe 22 Dec 2014 15:43:17 de GeorgeRaschitor
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Iasi, 16 decembrie 2014 - Sophia, producator si editor de colectii de perdele si draperii anunta aniversarea a 10 ani de activitate. Sophia si-a sarbatorit prezenta pe piata decoratiunilor interioare romanesti prin deschiderea la finalul lunii noiembrie a unui nou magazin in cea mai indragita locatie a iesenilor, complexul Palas Mall.

                     In cadrul festiv, dar intim, al noului magazin, nume importante din arhitectura si designul interior iesean s-au alaturat reprezentantilor Sophia pentru a sarbatori cei 10 ani de activitate ai companiei. Primii invitati au fost primiti pe covorul rosu al Shop Opening Cocktail –ului de catre repezentantii Sophia in jurul orei 18.00, cadrul familiar al celui mai nou magazin acaparandu-i pana in jurul orelor 22:00.

                    Cocktail-ul organizat de Sophia, un eveniment de business unic pe piata ieseana,a reunit peste 60 de invitati, carora li s-a oferit un cadru perfect si relaxant pentru discutii despre cele mai noi tendinte din piata decoratiunilor si designului interior. Evenimentul s-a bucurat de prezenta tuturor celor care au fost alaturi companiei inca de la inceputul activitatii, in 2004, si care au participat de-a lungul celor 10 ani, alaturi de designerii Sophia la realizarea proiectelor de avengura pentru restaurarea  Muzeului Unirii din Iasi, Teatrului National din Iasi, Muzeului Poni Cernatescu din Iasi, Palatului Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, dar si a lucrarilor din resedinte private, hoteluri, pensiuni, restaurante si cafenele.  

                    Plecand de la primul magazin deschis in 2004 la Iasi, Sophia a ajuns in prezent la un numar de 23 de magazine in Romania si Republica Moldova, dintre care 16 sunt in regim  de  franciza, operate de tot atatia parteneri, si 7  in  regim propriu. Sophia detine un portofoliu complex de produse si isi propune sa devina cea mai importanta retea de magazine, proprii ?i in regim de franciza, de perdele ?i draperii din Romania. Francizele Sophia se adreseaza cu predilectie doamnelor pasionate de decoratiuni interioare, cu un sim? estetic bine dezvoltat, compania punandu-le la dispozitie resurse pentru promovarea magazinului pe plan local, stocuri, productie personalizata, training si consultanta de specialitate pentru dezvoltarea business-ului. 

„De-a lungul celor 10 ani de activitate am oferit mai mult decat produse de calitate. Am pus  pret pe intregul proces de creatie si am urmarit mereu trend-urile din domeniul decoratiunilor. Cu sprijinul colaboratorilor nostri, a designerilor si arhitectilor alaturi de care lucram constant, am reusit sa crestem brandul Sophia, devenind unicul francizor din Romania in domeniul decoratiunilor interioare textile. Le multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi in tot acest timp si celor care ni se vor alatura in 2015 pentru deschiderea unor noi francize pe piata din Romania, dar si pe cea internationala”  a declarat Anamaria Stefan, Manager Sophia.

***

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam sa ne contactati:

Andries Monica

Specialist Marketing

t: 0756190736

e: marketing.monica@sophia-romania.ro

w: www.sophia-romania.ro

Despre Sophia

www.sophia-romania.ro

In calitate de producator si editor de colectii de tesaturi, Sophia reuseste sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai la nivel national si international cu o gama completa de produse constand in perdele si draperii ready-made sau la comanda, fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneti, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat. Din 2013, Sophia participa la targurile internationale de profil din Birmingham, Paris si Milano pentru a-si dezvolta sistemul de distributie in domeniul decoratiunilor interioare, oferindu-le celor interesati sa dezvolte un astfel de business posibilitatea de a obtine o franciza online sau offline. Obiectivul firmei pentru 2015 este acela de a creste numarul celor 23 de magazine prin deschiderea de noi reprezentante atat pe plan national, cat si international.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Raschitor George 
Membru din: 22 Sep 2014 12:16:38

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10