1 Mai cu salupe si barci cu motor 1 Mai cu salupe si barci cu motor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Vacanta de 1 Mai da startul plimbarilor în largul marii cu salupe, barci cu motor, barci de pescuit sau alte ambarcatiuni destinate adrenalinei sau relaxarii. Este începutul sezonului estival, când toata lumea alearga dupa informattii de spre ambarcatiuni, în special la preturile de închiriere pentru barci cu motor, salupe sau barci de pescuit. Fie ca alegi o vacanta în Delta Dunarii
Publicat pe 02 May 2013 21:34:06 de Popa
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Vacanta de 1 Mai dstartul plimbarilor în largul marii cu salupe, barci cu motor, barci de pescuit sau alte ambarcatiuni destinate adrenalinei sau relaxarii. Este începutul sezonului estival, când toata lumea alearga dupa informattii de spre ambarcatiuni, în special la preturile de închiriere pentru barci cu motorsalupe sau barci de pescuit. Fie ca alegi o vacanta în Delta Dunarii sau pe litoralul românesc, distractiile nautice nu tin cont de tipul de ambarcatiune utilizat. De la bananna, skijet, veliere si pâna la salupe de viteza, barci cu motor si ambarcatiuni de mari dimsniuni, turistii au o gama larga din care pot alege. Noi, cei de la NauticaMagazine.ro, am ales deja în ce ambarcatiuni ne vom distra în mini vacanta de primavara. Voi v-ati pregatit si turati motoarele la salupe sau skijet-uri?


Printre cele mai cautate ambarcatiuni atât pe litoralul românesc cât si în Delta Dunarii sunt salupele, barcile cu motor, barcile de pescuit si ambarcatiunile de relaxare precum caiac sau canoe. În ciuda cautarilor, preturile de închiriere la salupe, barci cu motor, barci de pescuit, caiac sau canoe nu sunt foarte mari. Este inceput de sezon si comerciantii încearca sa „agate” clientul cu oferte tentante la închirieri pentru barci cu motor, salupe, barci de pescuit sau închirieri de ambarcatiuni de mici dimensiuni, pentru vacante de explorare. Motiv pentru care Nautica Magazine v-a pregatit o gama larga de informatii despre ambarcatiuni, de unde puteti sa aflati unde gasiti cele mai ieftine salupe, barci cu motor, barci de pescuit si alte ambarcatiuni de mici si mari dimensiuni, în functie de dorintele fiecaruia. Asta pentru ca se anunta o vara incendiara, cu nenumarate cerinte si oferte la închirieri.


Iar daca Delta Dunarii este o destinatie care promoveaza ecoturismul oferind închirieri de ambarcatiuni precum caiac, canoe si barci de pescuit, la Marea Neagra trendul tinde catre ambarcatiuni de viteza, pentru adrenalina precum si barci cu motor si salupe cu multi cai putere. Preturile de închiriere la barci cu motor, salupe si barci de pescuit variaza în functie de model si dimensiunea ambarcatiunii între 30 si 150 ron pe ora atât la Marea Neagra, cât si în Delta Dunarii. Pentru a avea cele mai practice informatii despre ambarcatiuni si preturi la închirieri barci cu motor, barci de pescuitsalupe, caiac sau canoe, cititi revista online Nautica Magazine. Vara aceasta, la capitolul ambarcatiuni, barci cu motor, barci de pescuitsalupe si informatii despre ambarcatiuni, Nautica Magazine e pe val!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Popa Popa 
Membru din: 02 May 2013 11:13:10

Despre autor:
Popa

Articole publicate: 5
Scoring autor: 5.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10