MMExpert - firma de contabilitate specializata te scapa de povara calculelor  MMExpert - firma de contabilitate specializata te scapa de povara calculelor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Atunci cand iti deschizi o firma sau pornesti o afacere, partea de contabilitate este exponentiala si nici o companie nu poate functiona fara un expert contabil care sa se ocupe de problemele juridice si financiare. Tot ce intra si iese din firma trebuie tinut in evidenta, iar acest lucru implica foarte multa hârtogaraie. Nu toti cei care isi deschid o firma, au cunostiinte de contabilitate, iar cei care se pricep nu le este d
Publicat pe 02 Jul 2014 07:40:54 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Atunci cand iti deschizi o firma sau pornesti o afacere, partea de contabilitate este exponentiala si nici o companie nu poate functiona fara un expert contabil care sa se ocupe de problemele juridice si financiare. Tot ce intra si iese din firma trebuie tinut in evidenta, iar acest lucru implica foarte multa hârtogaraie.

Nu toti cei care isi deschid o firma, au cunostiinte de contabilitate, iar cei care se pricep nu le este de ajuns cat stiu despre acest domeniu, astfel ca toti ajung in cele din urma sa apeleze la o firma contabilitate in Cluj, care se ocupa de contabilitatea altor firme in baza unui contract de prestari servicii.

Firma MMExpert vine in ajutorul celor care au nevoie de un expert contabil cu cele mai bune servicii de contabilitate primara, contabilitate de gestiune si contabilitate financiara. Dintre serviciile de contabilitate primara pe care le oferim, amintim urmatoarele: intocmirea bilantului contabil, elaborarea balantei de verificare lunara, inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare, intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele aferente, intocmirea decontului de TVA, calculul impozitului pe dividente,  calculul impozitului pe veniturile persoanelor fizice si juridice nerezidente, precum si intocmirea si rezolvarea altor situatii si rapoarte cerute de legislatia in vigoare.

Contabilitatea de gestiune presupune urmatoarele servicii: intocmirea balantei analitice a stocurilor si evidenta global-valorica sau calitativ-valorica. Contabilitatea primara include urmatoarele servicii: intocmirea zilnica a registrului de casa, contabilitatea notelor de intrare-receptie, intocmirea deconturilor de cheltuieli, intocmirea facturilor care trebuie emisa de catre client (facturare), intocmirea dispozitiilor de plata / incasare catre casierie, completarea chitantelor, ordinelor de plata catre furnizori si a foilor de varsamant.

Daca vreti sa scapati de chinul calculelor, al evidentelor si de toata bataia de cap lunara, de teancul de hartii care se aduna intr-o firma si de grijile specifice legalizarilor, apelati cu incredere la firma MMExpert si va scapa de toate acestea.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10