Un aparat de fitness cu adevarat multifunctional Un aparat de fitness cu adevarat multifunctional
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Atunci cand vremea de afara nu ne permite sa facem miscare in aer liber, recurgand la benzi de alergare avem ocazia de a pastra rutina exercitiilor zilnice practicate, indiferent de conditiile meteo. In plus, dotarile acestora vor facilita monitorizarea rezultatelor programului pe care il faceti, astfel incat sa fiti intotdeauna informati asupra numarului de calorii consumate, a distantei virtuale parcurse si a intensitatii antrenamentu
Publicat pe 27 Nov 2013 10:11:38 de ArticleWriter
Categoria: Sport Subcategoria: Fitness
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Atunci cand vremea de afara nu ne permite sa facem miscare in aer liber, recurgand la benzi de alergare avem ocazia de a pastra rutina exercitiilor zilnice practicate, indiferent de conditiile meteo. In plus, dotarile acestora vor facilita monitorizarea rezultatelor programului pe care il faceti, astfel incat sa fiti intotdeauna informati asupra numarului de calorii consumate, a distantei virtuale parcurse si a intensitatii antrenamentului.

Benzile de alergare nu se adreseaza numai dotarii unei sali de fitness. Ele pot fi utilizate cu acelasi succes si la domiciliu, avand avantajul ca elimina necesitatea pregatirilor speciale si economisesc timpul pe care il pierdeati pe drum.

Nici varsta utilizatorului nu este o constrangere. Benzile de alergare pot fi folosite de oricine. Faptul ca utilizatorii pot controla toti parametrii unui program de sport inseamna ca banda poate fi folosita oricand, indiferent daca este vorba despre o simpla plimbare lenta, sau chiar de alergare sustinuta. Acest aparat contribuie si la incalzirea muschilor inainte de antrenament, dar si la intinderile recomandate la final.

Daca alegeti benzi de alergare pentru acasa veti putea amplasa acest aparat in orice incapere, cu fata spre fereastra, sau spre televizor, putand admira privelistea, sau programele TV preferate. In felul acesta va fi mult mai usor sa pastrati un ritm constant, iar kilogramele vor zbura pe nesimtite.

Alegand benzi de alergare performante, nu numai persoanele sportive au de castigat. Moduri alternative de utilizare includ recuperarea fizica dupa accidentari, cresterea treptata a rezistentei musculare si asigurarea plimbarii necesare zilnic pentru persoanele in varsta, carora le vine mai greu sa paraseasca locuinta.

Femeile si barbatii deopotriva pot folosi acest aparat de fitness, de aceea el este o investitie valoroasa pentru sanatatea intregii familii. In plus, alegand un model care se poate plia recastigati spatiul ocupat de aparat in timpul folosii pentru ca il puteti ascunde la propriu in spatele mobilierului atunci cand nu este utilizat.

Scopurile si modurile de utilizare ale unei benzi de alergare variaza atat de mult incat nu veti mai avea nevoie de alte accesorii pentru a capata o forma fizica de invidiat si simultan mai multa sanatate corporala si mentala.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Radu DD 
Membru din: 20 Nov 2012 22:28:19

Despre autor:
Pasionat de scris, experimentat in scrierea de articole SEO unice.

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10