Efectele benefice ale magnetoterapiei Efectele benefice ale magnetoterapiei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In China antica istoria ne spune ca regina Cleopatra purta un talisman in scopul de a-si pastra frumusetea si tineretea. In prezent un numar mare de persoane marturisesc rezultatele extraordinare ale magneto-terapiei. Magnetoterapia este cea mai cunoscuta terapie, simpla, ieftina si nu provoaca durere.Cercetatorii confirma faptul ca magnetul produce un camp electro-magnetic care actioneaza benefic asupra organismului incarcandu-l cu energie. Magn
Publicat pe 06 Mar 2014 10:25:46 de
Categoria: Sanatate Subcategoria: Medicina naturista
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In China antica istoria ne spune ca regina Cleopatra purta un talisman in scopul de a-si pastra frumusetea si tineretea. In prezent un numar mare de persoane marturisesc rezultatele extraordinare ale magneto-terapiei. Magnetoterapia este cea mai cunoscuta terapie, simpla, ieftina si nu provoaca durere.
Cercetatorii confirma faptul ca magnetul produce un camp electro-magnetic care actioneaza benefic asupra organismului incarcandu-l cu energie. Magnetii ajuta la circulatia sanguina, calmeaza durerile zonelor afectate, vindeca migrenele, amelioreaza starile depresive, alunga stresul. Pentru buna functionare a organismului uman produsele magnetice au fost facute pentru a da restul de energie de care organismul uman are nevoie astfel oferind beneficile care le am enumerat mai sus.
Acum mii de ani in China magnetii erau folositi pentru a indica nordul, tot ei fiind cei care au inventat busoula. Tot chinezii au descoperit care sunt efectele benefice ale magnetoterapiei asupra organismului uman. Dupa aplicarea pe corp a magnetilor in cateva ore in trecut a reprezentat cel mai benefic remediu, in special in Orient.

Ce spun studiile clinice?

In ziua de azi, aceasta terapie a atras atentia specialistilor astfel cercetarile realizate in acest sens demonstrand beneficiul magnetoterapiei. Studiul facut pe doua grupe, prima grupa li s-au aplicat niste bratari magnetice, iar a doua grupa bratari cu magneti care semanau cu cele din prima grupa dar nu aveau aceeasi calitate. Dupa o saptamana s-a constatat ca persoanele din prima grupa care purtau bratarile magnetice terapeutice au avut o rata a rezolvarilor de sanatate de circa 80% iar cei din a doua grupa care purtau bratari cu magneti de slaba calitate procentul a fost de circa 30%. Prin acest studiu a fost demonstrat clinic/stintific ca efectul Placebo nu mai este valabil, astfel magnetii fiind cei care au ajutat la ameliorarea sau vindecarea afectiunilor.

Tipuri de magneti:

Terapia traditionala are la baza folosirea de magneti permanenti care nu au nevoie de curent electric pentru a produce campul magnetic. Odata cu tehnologia de azi au avansat si aceste tipuri de magneti astfel se pot fabrica de diverse puteri sau forme - pentru a avea efectul benefic magnetul trebuie sa produca un camp magnetic cu o intensitate mai mare de 600 Gauss.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Florin Tudori 
Membru din: 05 Mar 2014 11:30:45

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10