Crema de maini bio, pentru hidratare si ingrijire intensa Crema de maini bio, pentru hidratare si ingrijire intensa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Magazinul online de cosmetice bio de unde puteti achizitiona crema de mâini, precum si crema pentru corp, realizate din ingrediente 100% naturale si care sa fie aliatul dumneavoastra în lupta contra pielii deshidratate si semnelor de îmbatranire.Ingrediente bio pentru crema de mâini si de picioare Atât crema de mâini, cât si crema penru picioare din magazinul de produse cosmetice bio au ca principale ingrediente doar pe cele naturale
Publicat pe 10 Jun 2015 10:44:41 de paulcatalin556
Categoria: Sanatate Subcategoria: Frumusete
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Magazinul online de cosmetice bio de unde puteti achizitiona crema de mâini, precum si crema pentru corp, realizate din ingrediente 100% naturale si care sa fie aliatul dumneavoastra în lupta contra pielii deshidratate si semnelor de îmbatranire.

Ingrediente bio pentru crema de mâini si de picioare 

crema de maini si picioare bioAtât crema de mâini, cât si crema penru picioare din magazinul de produse cosmetice bio au ca principale ingrediente doar pe cele naturale, care au proprietati de hidratare si hranire intensive. Astfel, dintre cele mai importante ingrediente, cele mai cunoscute sunt vitamina E naturala, lamâie, lemn de santal, rozmarin, aluna, unt de shea, mirt, caolin, ulei de cânepa si ulei de argan. Astfel, crema pentru picioare, precum si celelalte creme pentru corp sunt bogate în uleiuri pure hranitoare, cele care vor lasa mereu pielea catifelata si o vor proteja de factorii externi nefavorabili, precum temperaturile scazute, umezeala sau vântul uscat. De asemenea, din gama de creme pentru corp, puteti alege si produse cosmetice bio pentru îngrijirea unghiilor si cuticulelor. De aceea puteti avea ulei pentru unghii si cuticule, ce are un efect reparator asupra unghiilor subtiri si fragile si cuticulelor uscate.

Comanda produse bio

Intra si pe pagina web a magazinului online de cosmetice bio si comandati crema de mâini si picioare, dar si creme pentru corp care corespund cel mai bine cerintelor pielii dumneavoastra. Puteti sa aveti produsele dorite direct acasa, prin comanda online sau la numarul de telefon. Pentru mai multe detalii si informatii despre comanda dumnavoastra, îi gasiti pe cei de la Phyt's la adresa societtaii, din  Bd. Ion Mihalache, nr. 209, Bucuresti. Aveti grija de pielea dumneavoastra cu produsele cosmetice bio cu traditie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Catalin Paul 
Membru din: 23 Jun 2014 09:17:56

Despre autor:

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10