Kit unghii gel uv pentru o manichiura sanatoasa Kit unghii gel uv  pentru o manichiura sanatoasa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Datorita acestui kit de unghii cu gel UV veti scapa de timpul pierdut pe la saloane dar si de bani risipiti, deoarece toate va sunt puse la dipozitie incepand de la geluri pana la ustensile de calitate, pentru reusita unei manichiuri asa cum va doriti la preturi destul de rentabile. Nu doar ca va veti putea executa singura manichiura, dar totodata aceasta va fi una profesionala si pentru realizarea ei nu va trebui sa cheltuiti o suma f
Publicat pe 12 May 2014 08:00:58 de georgescucatalin85
Categoria: Pentru femei Subcategoria: Cosmetica
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Datorita acestui kit de unghii cu gel UV veti scapa de timpul pierdut pe la saloane dar si de bani risipiti, deoarece toate va sunt puse la dipozitie incepand de la geluri pana la ustensile de calitate, pentru reusita unei manichiuri asa cum va doriti la preturi destul de rentabile. Nu doar ca va veti putea executa singura manichiura, dar totodata aceasta va fi una profesionala si pentru realizarea ei nu va trebui sa cheltuiti o suma foarte mare de bani. Pentru constructia unghiilor false este nevoie sa se foloseasca doar produse profesional, acestea fiind si de calitate. Unghiile false sunt la mare cautare in randul femeilor, deoarece sunt o alegerea destul de buna si deloc costisitoare. Acestea rezista un timp indelungat fata de unghiile naturale. Modul de lucru cu ajutorul acestor produse este destul de simplu si de usor si pot fi utilizate fie la salon fie acasa, depinde de preferintele dumneavoastra.

Daca va faceti griji in privinta durerii atunci cand va realizati constructia de unghii false, ar trebui sa stiti ca majoritatea gelurilor nu provoaca nicicum nici o durere, pe langa faptul ca sunt durabile si rezistente o perioada de timp indelungata. Pentru un design cat mai elaborat, pentru manichiura veti putea sa folositi din gama larga de decoratiuni speciale pentru unghiile false. Cu ajutorul acestora veti putea sa lasati imaginatia sa isi faca treaba pe unghiile dumneavoastra. Intodeauna trebuie sa fiti destul de atenta atunci cand va veti cumpara produse online, cititi toate informatiile inainte, si dupa veti putea sa va achizitionati cu incredere orice produs necesar unghiilor false. Detaliile sunt cele mai importante si de aceea trebuie sa fiti atenta pana la cele mai mici amanunte in ceea ce priveste manichiura dumneavoastra. O manichiura reusita si cat se poate de originala are nevoie si de mici accesorii sau ornamente speciale, pe care le veti putea alege dintr-o gama destul de ampla.

Acest kit de unghii cu gel uv este ideal pentru constructia unghiilor false, totodata poate fi folosit de persoane incepatoare cat si profesioniste. Toate lucrurile necesare sunt asezate intr-o trusa ( in aceasta se gasesc doar produse speciale pentru unghii, fiind bineinteles si de calitate), pentru a fi de ajutor manichiuristelor. In cazul in care veti alege un kit unghii gel uv ar trebui sa stiti ca se mai poate gasi si kit cu acril sau kit cu oja semipermanenta, toate acestea sunt create pentru a fi folosite in constructia unghiilor. Odata ce le veti folosi va veti da seaama de calitatea si rezistenta lor si de asemenea daca investiti facuta a meritat.

Un kit de unghii cu gel uv poate contine urmatoarele produse: un ghid de aplicare al unghiilor false; instructiuni de aplicare a unghiilor false fie cu gel sau tips; nail-art (crearea diferitelor modele de unghii cu gel ); elaborarea unghiilor french cu gel; reguli de intretinere a unghiilor false; 4 geluri (1 alb, 1 roz, 2 transparente); 1 cleanser; 1 topcoat, 20 sabloane pentru constructia unghiilor false; 1 pila; 1 pensula necesara aplicarii gelului; 2 rotite strasuri pentru decoratiuni (nail art ); 1 folie forme 3D; 1 cutie sclipici; 1 cleste ghilotina pentru unghii; 100 tipsuri albe; 1 lipici special pentru tipsuri. Bineinteles ca un kit de unghii cu gel UV de calitate poate varia de la produse la produse in functie de necesitatile fiecaruia.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10