Importanta abordarii unui stil de viata sanatos si prin creme antirid Importanta abordarii unui stil de viata sanatos si prin creme antirid
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Dintotdeauna femeile au fost preocupate sa arate cat mai bine, alocand mare parte din timp ingrijirii corporale. Daca pana de curand pe piata cosmeticelor singurele optiuni erau obisnuitele produse prelucrate, doamnele si-au modificat modul in care se machiaza, fiind mult mai interesate de produsele naturale si mai putin daunatoare. Asa se face ca produsele bio au ajuns sa revolutioneze piata cosmeticelor. Cremele antirid bio- o alternati
Publicat pe 12 Feb 2015 12:40:07 de VladimirA
Categoria: Pentru femei Subcategoria: Cosmetica
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


cea mai buna crema antirid bio , la un pret competitiv, o gasiti pe Biovoice.roDintotdeauna femeile au fost preocupate sa arate cat mai bine, alocand mare parte din timp ingrijirii corporale. Daca pana de curand pe piata cosmeticelor singurele optiuni erau obisnuitele produse prelucrate, doamnele si-au modificat modul in care se machiaza, fiind mult mai interesate de produsele naturale si mai putin daunatoare. Asa se face ca produsele bio au ajuns sa revolutioneze piata cosmeticelor.

Cremele antirid bio- o alternativa mult mai sanatoasa?

Cremele antirid bio sunt produse 100% naturale, fara continut de substante chimice, oferind astfel o siguranta sporita utilizatorilor. Produsele de tip organic, in care includem si cremele antirid bio, nu contin parabeni (conservanti care afecteaza sistemul endocrin) si nu sunt testate pe animale. Pana si ambalajele acestora sunt biodegradabile si imprimate cu cerneala vegetala- ca doar bio inseamna sa fii in armonie atat cu organismul tau, cat si cu natura intreaga. Datorita aparitiei cosmeticelor bio, produsele de acest gen si de make-up traditionale au ajuns sa fie defavorizate, din cauza continutului ridicat de conservanti destul de periculosi.

Sunt mai eficiente cremele antirid bio?

Desi la inceput, piata produselor bio s-a lovit de scepticismul consumatorilor, in timp, femeile s-au aratat foarte multumite de cremele antirid bio. S-a concluzionat ca efectul acestor creme antirid organice este mult mai puternic, mai rapid si de durata.

Un plus extraordinar al cremelor antirid bio este ca acestea nu sunt numai creme antirid, ele avand efect hidratant, lasand pielea mult mai catifelata, conferindu-i o stralucire care nu poate trece neobservata. Asadar, crema antirid bio nu numai ca iti estompeaza ridurile, dar te protejeaza si de pielea uscata si chiar si de cearcanele de sub ochi. Pe langa toate acestea, cremele antirid bio se gasesc pe piata la un pret considerabil mai avantajos comparativ cu cosmeticele traditionale.

De unde pot cumpara crema antirid bio?

In acest sens, cea mai buna crema antirid bio, la un pret competitiv, o gasiti pe Biovoice.ro, care va pune la dispozitie o gama larga de astfel de creme. Puteti gasi aici diverse sortimente: cu aroma de banane, flori salbatice etc.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10