Legatura dintre vestimentatie si personalitate Legatura dintre vestimentatie si personalitate
Rated 4/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Se spune ca exista o legatura intre incaltamintea pe care o purtam si modul nostru de a fi, mai exact personalitatea noastra. Daca pentru unii acest lucru pare greu de crezut, pentru altii totul pare sa fie oarecum logic. La o analiza mai amanuntita ne vom da seama ca vorba este adevarata. Asta inseamna ca atunci cand intalnim o persoana noua, noi spunem mai multe despre noi decat o facem noi prin vorbe. Trebuie sa luam in calcul
Publicat pe 21 Mar 2014 09:17:46 de florindobre90
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Fashion
Acorda o nota acestui articol:
8.
0


Se spune ca exista o legatura intre incaltamintea pe care o purtam si modul nostru de a fi, mai exact personalitatea noastra. Daca pentru unii acest lucru pare greu de crezut, pentru altii totul pare sa fie oarecum logic. La o analiza mai amanuntita ne vom da seama ca vorba este adevarata.

Asta inseamna ca atunci cand intalnim o persoana noua, noi spunem mai multe despre noi decat o facem noi prin vorbe. Trebuie sa luam in calcul limbajul trupului si modul in care am ales sa ne imbracam si accesorizam. Spre exemplu o pereche de incaltari care nu sunt ingrijite poate spune despre posesorul lor ca acesta este superficial si nu ii place sa se implice in lucruri serioase.

Cum de asemenea la polul opus, daca pantofii sunt ingriiti si arata de parca doar ce i-a scos din cutie lucrul asta inseamna ca posesorul incaltarilor acorda atentie detaliilor si este un om ce isi poate luat un angajament.

Pe langa modul in care incaltamintea arata, tipul de pantof ales poate spune cate ceva despre persoana respectiva, spre exemplu daca un barbat se incalta cu pantofi cu sireturi din piele inseamna ca este la curent cu noile trenduri in moda si ii place sa colinde prin magazine dupa cele mai noi piese vestimentare.

Deci data viitoare cand te duci la un interviu sau te intalnesti cu cineva pentru prima data acorda mai multa atentie si pantofilor pe care ii alegi.

Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10