Descopera criteriile pentru alegerea unor ceasuri de barbati Descopera criteriile pentru alegerea unor ceasuri de barbati
Rated 4.5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Foarte putine sunt accesoriile ce pot sa fie purtate de barbati, in cultura noastra si in timpurile in care traim. A alege un nou ceas poate sa ne aduca deseori un suflu nou, imbunatatindu-ne stilul, look-ul, imaginea.  Unii oameni prefera sa poarte astfel de ceasuri in mod regulat, pastrand chiar mai multe modele, pentru a-si varia garderoba. Inainte de a ne grabi sa facem o astfel  de achizitie, putem sa avem cateva aspecte in vedere
Publicat pe 06 Nov 2013 16:49:02 de StefanSkw
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Fashion
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Foarte putine sunt accesoriile ce pot sa fie purtate de barbati, in cultura noastra si in timpurile in care traim. A alege un nou ceas poate sa ne aduca deseori un suflu nou, imbunatatindu-ne stilul, look-ul, imaginea.  Unii oameni prefera sa poarte astfel de ceasuri in mod regulat, pastrand chiar mai multe modele, pentru a-si varia garderoba. Inainte de a ne grabi sa facem o astfel  de achizitie, putem sa avem cateva aspecte in vedere - despre acestea in articolul de mai jos. Gaseste ceasuri pentru barbati care sa te avantajeze, sa iti aduca un plus, indiferent de bugetul de care dispui!

Dupa  cum bine stim, ceasurile se aleg in functie de stilul de imbracaminte, de culorile folosite, de ocazia cu care sunt purtate, insa si de constitutia fizica. Nu toti cei ce se numesc barbati au corpuri identice - unii sunt mai scunzi, altii mai inalti, altii atletici, altii supraponderali si asa mai departe. Lista poate sa continue - adevarul, bine stiut, este ca ceasurile de mana tin cont (sau ar trebui sa ia in calcul), intr-o mare masura, conformatia bratelor, a mainilor - o incheietura bine formata, solida, nu va arata bine in combinatie cu un ceas cu curea subtire sau cadran mic. In vreme ce, dimpotriva, pe o persoana mai subtire, acelasi ceas de mana poate sa arate incredibil de bine. Astfel, pentru a nu se obtine o imagine caraghioasa, ce va arata ca un ceas de femeie purtat pe un astfel de brat, se recomanda alegerea ceasurilor cu cadran mare.

Astfel, putem tine cont si de urmatoarele aspecte:

- latimea curelei de ceas - criteriu ce e legat atat de design cat si de  securitatea acestuia;

- modul in care cureaua este atasata de ceas;

- materialele folosite - acest punct va determina nu doar look-ul, ci si modul in care ceasul se va simti pe mana sau se va aseza. Nu exista vreun material ideal - fiecare are punctele pozitive si punctele negative.

- afisajul de tip digital sau analogic poate sa conteze foarte mult; persoanele cu un stil de viata sportiv, activ, se indreapta de obicei spre variantele ce au afisare digitala, iluminata, cu cat mai multe functii - precum cronometru, altimetru, etc.

Asadar, vedem ca atat bugetul, conformatia fizica, stilul de viata sunt elemente importante in a cumpara un astfel de produs. Pentru a-ti alege un astfel de accesoriu sau a gasi solutia potrivita, drept cadou, arunca o privire peste ofertele de ceasuri pentru barbati!

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10