Uleiuri de motor de cea mai buna calitate Uleiuri de motor de cea mai buna calitate
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Una dintre cele mai frecvente greseli intalnite printre soferi este generata de necunoasterea regulilor privind schimbarea uleiului de motor. Specialistii sunt de parere ca inlocuirea periodica a uleiului de motor este cea mai paguboasa gafa pe care o poate face un proprietar de masina. Daca se murdareste si se invecheste, uleiul poate defecta motoarele moderne. O regula nescrisa des intalnita printre soferi spune ca, daca vrei sa ai mo
Publicat pe 01 Oct 2013 09:37:16 de vasilem
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Una dintre cele mai frecvente greseli intalnite printre soferi este generata de necunoasterea regulilor privind schimbarea uleiului de motor. Specialistii sunt de parere ca inlocuirea periodica a uleiului de motor este cea mai paguboasa gafa pe care o poate face un proprietar de masina.

Daca se murdareste si se invecheste, uleiul poate defecta motoarele moderne. O regula nescrisa des intalnita printre soferi spune ca, daca vrei sa ai motorul “vesnic tanar”, uleiul auto trebuie schimbat la fiecare 5.000 de km. Tehnicienii sustin insa ca soferii ar trebui in loc sa se supuna acestei reguli si sa piarda bani si timp pretios, sa consulte manualul masinii pentru a stii cat de des trebuie inlocuit uleiul de motor.

Daca uleiul motorului este de culoare neagra asta nu inseamna ca e timpul pentru o schimbare. Inlocuirea uleiului facuta prea des afecteaza mediul inconjurator si nu are nici un impact asupra eficientei masinii.

Weston dispune de o gama variata de uleiuri auto, devenind rapid un brand pe piata auto pentru calitatea superioara a produselor pe care le importa si dedicatia sa 100% pentru satisfacerea pretentiilor clientilor. Weston si-a castigat renumele de importator si distribuitor de fluide si uleiuri de masina.

Calitatea pentru firma Weston inseamna tehnologii de ultima generatie si performanta inegalabila, inseamna raspundere integrala pentru produsele livrate si satisfacerea nevoilor si asteptarilor clientilor.

Un produs premium pentru clientii nostri inseamna un produs care reduce cheltuielile. Stim cat de importanta este masina, camionul sau utilajele dumneavoastra, iar de asta incercam sa va oferim cele mai de calitate uleiuri de pe piata. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10