Reglementari pentru serviciile de transport marfa periculoasa Reglementari pentru serviciile de transport marfa periculoasa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In ceea ce priveste aceste servicii pentru transport marfa periculoasa, dupa cum stiti exista anumite reglementari, deoarece acestea vor trebui sa se desfasoare in conditii optime fara a afecta in vreun fel mediul inconjurator, si fara a exista riscul aparitiei unor catastrofe. Despre aceste substante si marfuri periculoase putem spune ca pot fi transportate in interiorul statelor, iar prestatorii de servicii de transport marfa periculoasa,
Publicat pe 16 May 2014 08:03:08 de georgescucatalin85
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In ceea ce priveste aceste servicii pentru transport marfa periculoasa, dupa cum stiti exista anumite reglementari, deoarece acestea vor trebui sa se desfasoare in conditii optime fara a afecta in vreun fel mediul inconjurator, si fara a exista riscul aparitiei unor catastrofe. Despre aceste substante si marfuri periculoase putem spune ca pot fi transportate in interiorul statelor, iar prestatorii de servicii de transport marfa periculoasa, vor trebui sa asigure toate conditiile pentru ca acest lucru sa se desfasoare in siguranta. Astfel, vor trebui respectate cerintele de reglementare, pentru a se pastra integritatea materiala pentru marfa transportata, dar si pentru a asigura securitatea marfii, pentru a minimiza potentialul de deteriorare si de accidente nedorite. Oricum se poate spune pana la urma ca securitatea serviciilor de transport marfa, inseamna si securitatea publica.

Dupa cum stiti in fiecare zi sunt transportate substante periculoase, fie ca aducem in discutie expeditorii periodici, sau ocazionali, si printre aceste marfuri le putem aminti pe cele din industria farmaceutica si in acest sens este foarte important ca transportatorii sa cunoasca cerintele de reglementare, pentru ca marfa sa ajunga in conditii optime de siguranta. Astfel, aceste reglementari pentru transportul de marfuri periculoase cer ca fiecare participant la transportul acestora sa fie instruit corespunzator in prealabil, pentru a sti ce va trebui sa faca in cazul in care isi vor face aparitia unele situatii neprevazute. Daca acest lucru va fi indeplinit atunci, acestia vor fi familiarizati cu cerintele, cu clasificarea, ambalarea, marcarea, etichetarea, si intocmirea documentelor necesare pentru transportul de substante periculoase.

Despre reglementarile internationale in ceea ce prieste transportul substantelor periculoase, pe orice cale, printre care si cea rutiera se bazeaza in principal pe Recomandarile formulate de Comitetul de Experti pentru Transportul Marfurilor Periculoase, despre care putem adauga ca este un comitet al Consiliului Economic si Social al Natiunilor Unite. Aceste recomandari sunt prezentate sub forma unor Reglementari Model, care sunt transpuse de asemenea si in legislatia internationala, si in acordurile internationale pentru transportul de marfuri periculoase. Despre Acordul European privind Transportul Rutier International de Marfuri Periculoase, putem spune ca se aplica in 40 de state, iar acesta este preluat cu mici modificari si pentru alte tari din America de Sud, si Asia de Sud-Est. Deci, dupa cum puteti vedea aceste servicii de transport marfa periculoasa, vor trebui facute asigurand elementele ce tin de siguranta si de securitate, deoarece in acest fel va fi minimalizat riscul aparitiei unor accidente nedorite, care se pot transforma in adevarate catastrofe. Marfurile periculoase necesita un atestat din partea soferilor, si acestia vor trebui instruiti inainte de a avea acordul pentru efectuarea unor astfel de transporturi de marfuri periculoase. In acest sens va fi si el in siguranta, stiind ce sa faca in cazul in care isi vor face aparitia unele situatii neprevazute, si in acelasi timp va reusi sa faca totul in siguranta, fara a expune unele persoane la pericolele prezentate de marfa transportata. Astfel trebuie sa tineti cont de aceste detalii in cazul in care faceti parte din acest domeniu si va trebui de asemenea sa va asigurati mereu ca respectati toate conditiile si reglementarile pentru transportul de marfuri periculoase.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10