Pasii cumpararii unor piese din dezmembrari Pasii cumpararii unor piese din dezmembrari
Rated 4.7/5 bazat pe 5 voturi
Product description: Dupa cum spune si titlul, astfel de piese second hand provin intotdeauna din dezmembrari - ele sunt considerate ca o alternativa mai putin costisitoare la achizitia de piese noi (atunci cand trebuie sa reparam sau sa imbunatatim masina pe care o utilizam). Azi si in tara noastra exista mai multe modalitati prin care putem aborda aceasta sarcina - vom privi in randurile urmatoare cateva feluri prin care putem sa cumparam produsele de care am nevoi
Publicat pe 13 Aug 2013 16:00:30 de StefanSkw
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
9.
4


piese dezmembrariDupa cum spune si titlul, astfel de piese second hand provin intotdeauna din dezmembrari - ele sunt considerate ca o alternativa mai putin costisitoare la achizitia de piese noi (atunci cand trebuie sa reparam sau sa imbunatatim masina pe care o utilizam). Azi si in tara noastra exista mai multe modalitati prin care putem aborda aceasta sarcina - vom privi in randurile urmatoare cateva feluri prin care putem sa cumparam produsele de care am nevoie, intr-un mod cat mai avantajos si sigur, indiferent de tipul autoturismului pe care il folosim.


Pasi pe care ii putem parcurge:

1. In cazul centrelor de dezmembrari

- Daca locuim in zona Braila - Galati, suntem obisnuiti cu centrele locale de dezmembrari auto. Aceste depozite comercializeaza deseori produse foarte variate, la preturi relativ mici. Desigur, s-ar putea ca o astfel de cautare sa dureze o anumita perioada de timp, daca mergem in persoana in respectivele locatii. Din fericire, exista si varianta online pentru piese din dezmembrari in Galati, prin ofertele unor centre de incredere.

Tocmai de aceea, putem sa consultam telefonic sau sa folosim datele de contact gasite pe internet pentru a gasi centre de dezmembrari din zona in care locuim si sa verificam disponibilitatea unor piese. Astfel, o cautare in Google pe care o adresam va putea sa arate de forma "dezmembrari auto in Galati", "piese din dezmembrari Galati" si asa mai departe - utilizand diferite  combinatii sau expresii care sa ne duca pe paginile potrivite.

- Al doilea pas ar fi sa solicitam preturile si disponibilitatea unor produse, la toate centrele de dezmembrari. Telefonic aceste informatii se pot oferi fara probleme, intr-un interval scurt.

- Al treilea pas (si cel din urma) e reprezentat de verificarea termenilor si conditiilor vanzarii - ne referim la garantia ce poate sa sublinieze posibilitatea inlocuirii produsului, daca nu potriveste, sau restituirea sumei de bani achitate.

2. Prin anunturile din rubricile auto, in publicatii tiparite sau in portaluri online

- Diverse persoane pot sa plaseze astfel de anunturi cu variate piese din dezmembrari auto. Pentru a usura insa aceste cautari, e bine sa folosim filtre - pentru regiune, judet, oras sau sa introducem in caseta de cautare termeni exacti - marca masinii, modelul si piese necesara. In acest mod se vor afisa anunturile ce contin respectivele cuvinte.

Urmeaza sa contactam persoanele respective,  sa verificam functionalitatea componentei respective, aspectul, starea si sa adresam intrebari vanzatorului (de ce o vinde, etc).

3. Magazinele online de specialitate

Acestea comercializeaza variate piese auto din dezmembrari, destinate spre vanzare oriunde in tara, catre persoane fizice, mecanici auto, centre de distribuire etc. Experienta, credibilitatea, reputatia si gama de produse, precum si conditiile de garantie si facturare sunt aspecte pe care trebuie sa le verificam in astfel de situatii. Un astfel de centru e Autoapel - Dezmembrari in Galati - avand doar produse originale, provenite din masini nerulate in tara noastra, cat  si o politica de garantie si returnare a produselor excelenta. Gasirea pieselor necesare pentru masina este mai usoara si mai de incredere ca niciodata. Pana la urma, toti cautam solutii accesibile din punct de vedere financiar, care sa fie livrate cu usurinta, intr-un timp scurt, avand increderea ca vor functiona o perioada cat mai lunga, fara incidente neprevazute.

Acorda o nota acestui articol:
9
,4


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10