Pasii alegerii unei vopsele auto Pasii alegerii unei vopsele auto
Rated 4.5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Alegerea unui variante potrivite de vopsea auto  nu e atat de dificila precum pare, la o prima vedere.  Exista  doar doua directii mari in care aceasta poate fi folosita - fie pentru realizarea unui design specific, suplimentar, fie ca vopsea de baza. Urmand o serie de pasi simpli, putem  sa rezolvam intr-un timp scurt aceasta necesitate. 1. Primul pas e reprezentat de fixarea clara a scopului - unde veti aplica vopseaua. &nbs
Publicat pe 01 Jul 2013 17:28:44 de StefanSkw
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
9.
0
vopsea autoAlegerea unui variante potrivite de vopsea auto  nu e atat de dificila precum pare, la o prima vedere.  Exista  doar doua directii mari in care aceasta poate fi folosita - fie pentru realizarea unui design specific, suplimentar, fie ca vopsea de baza. Urmand o serie de pasi simpli, putem  sa rezolvam intr-un timp scurt aceasta necesitate.


1. Primul pas e reprezentat de fixarea clara a scopului - unde veti aplica vopseaua.  In cazul in care tot ce cautati e o vopsea de baza, una metalizata, de exemplu, nu va indreptati si catre cele mai complexe variante cu efecte speciale. Totusi, puteti opta pentru diverse combinatii, pentru a obtine rezultatele dorite.


2. Cunoasteti gamele de vopsea auto cu efecte speciale prezente pe piata din Romania, fie ca e vorba de magazine locale, fie de online. Daca alegeti o varianta de baza albastra, va puteti indrepta spre o solutie perlata, cameleon sau candy, tot de aceeasi culoare. In functie de persoana sau service-ul care va realiza vopsirea, cumparati intreg kitul de vopsire (cu grund, lac, etc) sau asigurati-va din timp  ca acestea exista pe stoc si ajung la termenul precizat. Nu va aventurati in aplicarea celor de tip crom (cu efect de oglinda),  holografic, fosforescente,  fluorescente, cu efect de marmura sau cristal, daca nu stiti cu siguranta ca aceste efecte sunt cele pe care le cautati cu adevarat.


3. Daca doriti doar customizarea unor parti din caroserie, este bine sa precizati acest lucru echipei de profesionisti care se ocupa de lucrare.


4. Investiti corect in protejarea stratului de vopsea auto aplicat si nu  ignorati recomandarile specialistilor sau instructiunile producatorului.


5. Daca este necesar, faceti demersurile legale pentru  modificarile  respective  - la RAR, se vor introduce informatiile in CIV, dupa care se va preschimba certificatul de inmatriculare.  Va fi nevoie de o cerere din partea solicitantului, de cartea de identitate a masinii, de fisa de inmatriculare a vehiculului, dovada de plata, actul de identitate.


Daca nu sunteti comfortabili cu aceste  modificari, va puteti rezuma la aplicarea unor culori de baza, prin apelarea la kiturile complete si puteti merge pe mana specialistilor. Pentru mai multe informatii, accesati oferta de vopsea auto prin Stardustcolors !


Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10