Oboseala la volan si riscurile ei Oboseala la volan si riscurile ei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Senzatia de oboseala, atunci cand conduceti este una accentuata daca sofati pe timp de noapte. De asemenea, oboseala la volan este extrem de periculoasa. Din cauza oboselii la volan se pot produce evenimente neplacute. A fost demonstrat ca din aceasta cauza se intampla foarte multe accidente cu consecinte destul de grave. In acest sens este recomandat sa evitati pe cat posibil sa calatoriti atunci cand va simtiti obositi. Totodata daca
Publicat pe 02 Jul 2014 07:45:00 de Mariusrent
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Senzatia de oboseala, atunci cand conduceti este una accentuata daca sofati pe timp de noapte. De asemenea, oboseala la volan este extrem de periculoasa. Din cauza oboselii la volan se pot produce evenimente neplacute. A fost demonstrat ca din aceasta cauza se intampla foarte multe accidente cu consecinte destul de grave. In acest sens este recomandat sa evitati pe cat posibil sa calatoriti atunci cand va simtiti obositi.

Totodata daca sunteti in trafic si aveti de parcurs un drum mai lung este recomandat sa opriti la un hotel sau la o locatie unde va puteti odihni cateva ore. In cazul in care nu sunt locatii de cazare, nu va ramane decat sa trageti pe dreapta in primul refugiu sau prima parcare si sa va relaxati/odihniti in masina.

Pentru a va odihni in masina aveti nevoie de o masina comoda. De asemenea, cele mai comode si bune masini le puteti gasi la firmele de rent a car. Acestia dispun de o flota de masini extrem de vasta (de la masini sport, pana la limuzine). Cea mai buna firma de inchirieri auto este 321 rent a car Cluj.

Ce trebuie sa faceti pentru a evita oboseala la volan

Exista o serie de factori care determina aparitia oboselii la volan. In acest sens este indicat sa evitam toti acesti factori.

In cazul in care sunteti soferi profesionisti, trebuie sa stiti ca nu aveti voie sa conduceti mai mult de 8 ore pe zi (acest lucru este reglementat prin lege). Bineinteles ca in cazul soferilor profesionisti condusul pe timp de noapte nu este o exceptie. In acest caz trebuie sa va odihniti foarte bine pe parcursul zilei, pentru ca noaptea sa fiti apti de condus.

Daca nu sunteti obisnuiti sa conduceti foarte mult si pe distante lungi, atunci va veti simti foarte obositi. Pentru a elimina aceasta oboseala este indicat ca la fiecare 2 ore de condus sa faceti cate o pauza de 15 minute.

De asemenea, daca va aflati in trafic si este absolut urgent sa ajungeti intr-o locatie si va simtiti obositi este indicat sa consumati o cana de cafea, energizant, sau orice bautura care va poate tine departe de starea de oboseala.

Inainte de plecarea la drum este indicat sa nu consumati mancaruri care favorizeaza aparitia somunului (mancaruri grase si satioase). Inainte sa parcurgeti un drum lung este de preferat sa consumati cat mai multe fructe si legume proaspete, acestea va vor revigora organismul si psihicul extrem de bine.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Rent Marius 
Membru din: 28 Jun 2014 08:27:50

Despre autor:
Celmai ieftin serviciu de inchirieri auto din Cluj este doar la noi: http://www.rent-a-car-in-cluj.com/

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10