Cum procedezi pentru a-ti amaneta masina Cum procedezi pentru a-ti amaneta masina
Rated 3.75/5 bazat pe 4 voturi
Product description: Daca s-a intamplat sa ajungi in situatia nefasta in care ai nevoie de bani dar nu stii de unde ai putea sa obtii o suma mare de bani, Gold Amanet iti pune la dispozitie varianta de amanet auto, prin care poti obtine intr-un timp extrem de rapid, poate chiar in aceeasi zi, o suma mare de bani care te va ajuta sa iesi din impas. Se intampla sa vrei sa faci o achizitie noua, poate un gadget de ultima generatie, pentru care nu ai banii nece
Publicat pe 14 Jan 2015 09:11:01 de VladimirA
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
7.
5


amanet auto in BucurestiDaca s-a intamplat sa ajungi in situatia nefasta in care ai nevoie de bani dar nu stii de unde ai putea sa obtii o suma mare de bani, Gold Amanet iti pune la dispozitie varianta de amanet auto, prin care poti obtine intr-un timp extrem de rapid, poate chiar in aceeasi zi, o suma mare de bani care te va ajuta sa iesi din impas.

Se intampla sa vrei sa faci o achizitie noua, poate un gadget de ultima generatie, pentru care nu ai banii necesari, in cazul asta iti poti amaneta masina la Gold Amanet si poti primi in doar cateva ore suma de bani care te va ajuta sa cumperi acel gadget.

Pasii pentru a amaneta masina

Pasii pentru varianta de amanet auto sunt putini si foarte simpli. In primul rand trebuie sa ne suni la numarul 0762.000.960 si vom evalua impreuna masina pe care doresti sa o amanetezi, telefonic. Acest proces dureaza in medie in jur de 5 minute. Dupa ce am evaluat telefonic masina, urmeaza sa stabilim suma pe care o vei primi si comisionul pentru aceasta suma. Suma poate fi peste 50% din valoarea masinii, in functie de anul de productie si de aspectul si conditia de functionare a acesteia. Comisionul este variabil in functie de suma pe care o vom stabili. Urmatorul pas pentru a primi suma de bani, este sa semnam un contract de amanetare, dupa care tot ce mai ramane este sa primesti suma de bani, pe loc.

Masina mea este in siguranta?

Atunci cand alegi sa faci un amanet auto, principala grija a celui care face amanetul este siguranta masinii lui. In ceea ce priveste siguranta masinii, daca alegi sa faci amanet auto la noi, iti putem garanta ca o vei lua inapoi in aceleasi conditii in care ai lasat-o. Dispunem de parc auto care este dotat cu paza 24/7 si monitorizare video non stop si beneficiati de acces video la camerele video ale parcului in orice moment doriti dumneavoastra.

Acorda o nota acestui articol:
7
,5


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10