Ce sa verifici la o masina SH Ce sa verifici la o masina SH
Rated 4.835/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Tot mai multi romani prefera sa-si cumpere masini second hand. Acest lucru se datoreaza in special crizei financiare care si-a pus amprenta si in Romania. In cazul in care sunteti interesati sa cumparati o masina second-hand trebuie sa tineti cont de diverse lucruri pentru a va asigura ca ceea ce cumparati este de calitate si masina nu este foarte uzata. In primul rand, masina trebuie sa aiba toate actele si sa fie originale. Apoi tre
Publicat pe 22 Apr 2013 12:02:22 de delpi
Categoria: Pentru barbati Subcategoria: Auto
Acorda o nota acestui articol:
9.
7


Tot mai multi romani prefera sa-si cumpere masini second hand. Acest lucru se datoreaza in special crizei financiare care si-a pus amprenta si in Romania.

In cazul in care sunteti interesati sa cumparati o masina second-hand trebuie sa tineti cont de diverse lucruri pentru a va asigura ca ceea ce cumparati este de calitate si masina nu este foarte uzata. In primul rand, masina trebuie sa aiba toate actele si sa fie originale. Apoi trebuie sa fiti foarte atenti la caroserie. Nu trebuie sa aiba urme de rugina pe niciun element al caroseriei, nu trebuie sa fie indoita si nu trebuie sa aiba mai multe nuante de culoare. In cazul in care observati mai multe urme de culoare inseamna ca diverse componente ale masinii au fost vopsite.

Un alt lucru la care trebuie sa va uitati cu atentie este motorul. Acesta nu trebuie sa scoata sunete ciudate. Trebuie sa va uitati si la alte piese auto de sub capota si trebuie sa va asigurati ca totul functioneaza normal. Si interiorul masinii trebuie inspectat inainte de a cumpara o masina. Dupa ce verificati totul vizual la masina este bine sa faceti o proba pe drum. In timp ce efectuati proba trebuie sa va asigurati ca directia masinii functioneaza perfect, trebuie sa testati franele si trebuie sa fiti atenti daca in timpul mersului nu se aud diverse zgomote ciudate.

In cazul in care totul pare sa functioneze perfect si sunteti tentati sa cumparati masina respectiva trebuie sa vedeti daca kilometrii sunt cei reali. Acest lucru se poate verifica la o reprezentanta a marcii masinii respective. Tot acolo trebuie facuta o verificare amanuntita a masinii pentru a fi siguri ca si mecanic totul functioneaza bine si astfel va asigurati ca masina pe care o cumparati este de calitate si nu este foarte uzata.

Daca totul a iesit ok si dupa testul de la service mai trebuie sa va intelegeti cu vanzatorul la pret. Trebuie sa fiti bine informat si sa verificati pe internet si piata auto, pentru a plati pretul corect pentru masina pe care intentionati sa o achizitionati.

Acorda o nota acestui articol:
9
,7


Recomandari:


Despre autor:

andrei popescu 
Membru din: 20 Apr 2013 17:15:03

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10