Telecomanda NEEO controleaza tot din casa Telecomanda NEEO controleaza tot din casa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In Matrix, „The One” - NEEO este descrisa ca ceva special intr-o lume virtuala creata de o anomalie de codificari, oferind destinatarului abilitati supraomenesti pentru a manipula regulile realitatii din jurul lui. NEEO, este un sistem de control de la distanta, o telecomanda inteligenta, dar nu se stie exact daca va avea spatiu suficient pentru diferite capricii, dar dezvoltatorii acestui dispozitiv conectat acasa sunt in curs de dezvo
Publicat pe 13 May 2016 12:24:04 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Reportaje
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In Matrix, „The One” - NEEO este descrisa ca ceva special intr-o lume virtuala creata de o anomalie de codificari, oferind destinatarului abilitati supraomenesti pentru a manipula regulile realitatii din jurul lui. NEEO, este un sistem de control de la distanta, o telecomanda inteligenta, dar nu se stie exact daca va avea spatiu suficient pentru diferite capricii, dar dezvoltatorii acestui dispozitiv conectat acasa sunt in curs de dezvoltare a unei noi telecomenzi de la distanta pentru cultivarea unei liste de dispozitive fara fir si produse electronice menite sa ne usureze viata. Primul lucru pe care il veti observa, dupa modernizare, designul simplu, este ecranul de cristal clar al telecomenzii NEEO si display-ul de 291 pixeli de pe rezolutia ecranului Retina iPad. Acest ecran de inalta rezolutie nu este un accident, echipa NEEO prevede controlul din 2 piese de acces control ca fiind simplu si cuprinzator experientei ca orice dispozitiv inteligent care functioneaza cu ajutorul apps. Face exceptie in acest caz, in loc de lansarea unor aplicatii unice, NEEO standardizeaza experienta intr-o singura telecomanda sau iOS, ori aplicatiile compatibile Android. 

Centrul creierului de aluminiu este proiectat pentru a trimite si a primi semnale de comanda de la orice produs lansat in ultimul deceniu, compatibil cu peste 30.000 de dispozitive, inclusiv televizoare Sonos, Apple TV, Roku si Philips Hue, antena de satelit, DirecTV, internet al lucrurilor care utilizeaza Bluetooth. 4.0. Practic, in cazul in care este controlata fara fir, exista o sansa mare ca telecomanda NEEO sa comunice si sa controleze. Din fericire, designerii NEEO recunosc ca butoanele tactile sunt cea mai buna solutie cand vine vorba de controalele de acces precum canalele, volumul, oprirea sau pornirea sunetului. Una dintre cele mai interesante caracteristici este ca NEO este echipat cu un sistem de recunoastere. Ca si ID-ul Apple Touch, cand mainile utilizatorului sunt conectate la profilul de utilizator. Asta inseamna ca obiceiul utilizatorului pentru jocuri si muzica poate fi programat sa afiseze pe ecran in timp ce accesul unui copil ar putea fi limitata la anumite dispozitive, atunci cand ridicati telecomanda. In cazul in care se intampla sa-si piarda telecomanda, fapt care se intampla atunci cand un singur dispozitiv devine centrul atentiei tuturor. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10