Siguranta garajului: ce trebuie sa stii! Siguranta garajului: ce trebuie sa stii!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Garajul, reprezinta cu siguranta unul dintre locurile care, din pacate, devine tot mai uitat cand vine vorba de securitate. Desi este destul de surprinzator, in cele mai multe garaje in care se tine masina de familie care reprezinta o pierdere scumpa, dar si multe alte lucruri pe care familiile le depoziteaza reprezinta locul ideal de infractiune pentru hoti. Acesta poate reprezenta cel mai bun punct pentru hoti, deoarece majoritat
Publicat pe 20 Apr 2016 12:28:50 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Reportaje
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Garajul, reprezinta cu siguranta unul dintre locurile care, din pacate, devine tot mai uitat cand vine vorba de securitate. Desi este destul de surprinzator, in cele mai multe garaje in care se tine masina de familie care reprezinta o pierdere scumpa, dar si multe alte lucruri pe care familiile le depoziteaza reprezinta locul ideal de infractiune pentru hoti. 

Acesta poate reprezenta cel mai bun punct pentru hoti, deoarece majoritatea garajelor sunt conectate printr-o usa comuna direct la domiciliu, astfel permitandu-le acestora sa patrunda foarte repede in casa. 

Sfaturi pentru prevenirea neplacerilor sunt: 

1. Nu lasa telecomanda de la garaj in masina. Una dintre cele mai mari greseli este lasarea telecomenzii de la usa garajului in masina. Acest lucru le da sansa hotilor sa intre in autovehicul, avand acces la garaj, apoi si la locuinta. Trebuie sa le ingreunezi accesul hotilor, de aceea, ia telecomanda cu tine in locuinta. 

2. Poate traiesti intr-o zona sigura, dar nu lasa usa neincuiata! Multe persoane isi lasa usile de la garaj deschise pe parcursul zilei sau chiar usile de la locuinta daca lipsesc cateva ore. intr-adevar sunt si zone sigure, dar hotii stiu aceste informatii si stiu sa-si aleaga bine tinta. Deci, inchide intrarile, atat la garaj, cat si la locuinta. 

3. Monteaza un vizor pe intrarea comuna care desparte garajul de locuinta Un vizor este foarte folositor, fiind foarte mic, va permite sa vedeti ce se intampla in garaj, daca auzi sunete ciudate si ti se pare ceva dubios. Vizorul ofera protectie intregii familii si poti ajunge repede la smartphone pentru a anunta politia. 

4. Ai geamuri la garaj? Acopera-le! Geamurile ajuta la patrunderea luminii in garaj, fiind si o sursa care usureaza accesul infractprilor care vor sa vada ce obiecte sunt in interior si care este valoarea lor. Prin urmare, acopera geamurile sau utilizeaza o sticla ce nu permite viziune din afara. 

5. Folosirea senzorilor de miscare si lumini si este inlocuit de senzorul de lumina care se activeaza pentru o perioada prestabilita de timp, timp in care va anunta daca este o persoana. Atunci cand detectoruL de miscare se opreste, lumina se va stinge, dar daca continua sa se miste, lumina va ramane aprinsa. 


6. Sfaturi EXTRA: utilizeaza lacate, incuieori si echipamente de acces codificate Investeste intr-un echipament codat pentru usa comuna sau instaleaza un sistem de supraveghere, o camera video, un video-interfon, o alarma fara fir. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10