Tipsuri pentru securitatea locuintei Tipsuri pentru securitatea locuintei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Mentine siguranta locuintei tale iubite. Trucurile furnizate in acest articol iti vor proteja locuinta, sunt accesibile si sunt usor de folosit. Multe dintre ele, poate le stii deja, dar esential este sa le pui si in aplicare. Chiar daca te afli sau nu acasa, sistemele de siguranta pentru locuinta au un rol foarte important. Oamenii nu vor sa deschida usa atunci cand nu stiu cine este pe partea cealalta. Astfel, aplicarea unui vizor car
Publicat pe 16 May 2016 14:11:30 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Opinii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Mentine siguranta locuintei tale iubite. Trucurile furnizate in acest articol iti vor proteja locuinta, sunt accesibile si sunt usor de folosit. Multe dintre ele, poate le stii deja, dar esential este sa le pui si in aplicare. Chiar daca te afli sau nu acasa, sistemele de siguranta pentru locuinta au un rol foarte important. Oamenii nu vor sa deschida usa atunci cand nu stiu cine este pe partea cealalta. Astfel, aplicarea unui vizor care permite sa vezi cine suna la usa este perfect. 

1.Instaleaza o cutie postala la usa cu cheie in care postasul sa lase corespondenta. 2.Achizitioneaza un seif in care sa tii lucrurile valoroase si banii. Asigura-te ca il amplasezi intr-un loc greu de gasit si configureaza un cod greu de aflat.
3.Monteaza un sistem de alarma la ferestre: montarea unui sistem de alarma previne aparitia hotilor. Instaleaza alarmele in zone ascunse din locuinta. 
4.Instaleaza o camera de supravehere la usa: o camera video este un factor de descurajare si ajuta la aflarea infractorilor sau la rezolvarea unor situatii neplacute. 5.Monteaza un videointerfon la intrarea in curte: cu ajutorul ecranului vei putea vedea si vei putea vorbi cu persoana care te cauta. 
6. Asigura usile cu mecanisme multiple de blocare: chiar daca folosesti cheile, poti monta un zavor. 
7.Nu atasa cheilor breloc cu numele sau cu adresa ta. 
8.Pastreaza zonele din aer liber bine luminate. Pune becuri la usi, in punctele intunecate din casa. 
9.Cumpara un caine: acesta va reprezenta un factor de avertizare. 
10.Blocheaza usile glisante din casa: inainte de a merge la somn, blocheaza usile glisante deoarece sunt foarte usor de fortat. 

 Alegerea unor sisteme de securitate poate fi dificila. Astazi, exista multi specialisti in domeniu la care poti apela cu incredere. Instalarea acestor sisteme iti vor oferi tie si familiei tale protectie si liniste. De aceea, tot mai multe persoane apeleaza la instalarea acestor sisteme, iar achizitionarea lor a devenit tot mai accesibila.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10