WhatsApp pentru Windows PC este tot ce ti-ai dorit WhatsApp pentru Windows PC este tot ce ti-ai dorit
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: WhatsApp este una dintre aplicatiile pe care aproape toata lumea care are un smartphone a instalat-o. Este, probabil, cea mai folosita aplicatie de mesagerie disponibila astazi pentru mai multe motive bune. App WhatsApp a fost intotdeauna utilizata doar pentru smartphone-uri, fara sa aiba in vedere ideea ca poate fi folosita si prin intermediul calculatoarelor. Acum, acest lucru s-a schimbat aplicatia fi descarcata pe calculator si astf
Publicat pe 19 May 2016 12:24:41 de markkona
Categoria: Jurnalism Subcategoria: Actualitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


WhatsApp este una dintre aplicatiile pe care aproape toata lumea care are un smartphone a instalat-o. Este, probabil, cea mai folosita aplicatie de mesagerie disponibila astazi pentru mai multe motive bune. App WhatsApp a fost intotdeauna utilizata doar pentru smartphone-uri, fara sa aiba in vedere ideea ca poate fi folosita si prin intermediul calculatoarelor. Acum, acest lucru s-a schimbat aplicatia fi descarcata pe calculator si astfelin acest fel am invatat din folosirea noastra vasta, a aplicatiei. Pe laptop functioneaza excelent. 

Cand vorbim de trimiterea sau primirea mesajelor, nu exista o diferenta mare in comparatie cuWhosDown sau alte parti terte. Totusi, ceea ce este cu adevarat important este faptul ca nu mai este nevoie de o aplicatie terta deoarece este posibil ca dezvoltatorii sa adune informatii personale fara stirea utilizatorilor. Cum poate lucra WthasApp pe Windows PC? Este simplu sa fii cinstit, riguros, este la fel de usor si sa mananci placinta. Este nevoie doar sa descarci linkul in calculator si sa incepi instalarea. Acolo exista o animatia cool care place tuturor. Cand instalarea s-a terminat, utilizatorii trebuie sa vada setarile exacte de conectare la smartphone-urile lor pentru a primi totul si pentru a exploata. Urmeaza intructiunile de pe desktop necesare platformei pe care o utilizezi si scaneaza codul QR cu scopul de a folosi aplicatia WhatsApp pentru Windows PC. Dupa ce a avut loc instalarea, trebuie sa fie simplu de folosit, dar este necesar sa fiti informati putin bara meniului. Optiunea, in versiunea actuala, nu exista in terte programe. Din bara de meniu, utilizatorii pot realiza un chat nou, un grup nou si chiarsa arhiveze cat-uri intregi. Mai mult decat atat, nu trebuie sa existe vreo problema, utilizatorii au optiunea de a alege daca sunt sau nu pentru actualizarea WhatsApp-ului. 

WhatsApp pe laptop, permite ca si pe telefonul mobil, sa captezi poze, filmulete video, sa folosesti camera de supraveghere, inregistrari video, inregistrari audio, sa suni si sa te vezi cu ajutorul ecranului color, fara sa existe o bariera de acces. Per total, suntem bucurosi sa folosim aplicatia WhatsApp pe calculator si incurajam oamenii sa abandoneze ofertele de la terte parti pentru aplicatia oficiala, in special din motive de securitate, precum si faptul ca versiunea oficiala va fi bine gestionata si suportata. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10