Greseli pe care sa le eviti cand scrii un articol SEO Greseli pe care sa le eviti cand scrii un articol SEO
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Nu te apuci de scrisInainte sa-ti spui de un milion de ori ca nu ai inspiratie si nu ai despre ce sa scrii, cel mai bine este sa incepi de undeva. Cu cat mai mult vei trage de timp pentru “inspiratie divina”, cu atat mai mult vei sta in fata unei pagini albe. In momentul in care te vei apuca de scris iti vei da seama ca ai facut primul pas si vei reusi sa dezvolti mai mult. Poti incepe prin a cauta cateva idei printre ceea ce au scris si altii. I
Publicat pe 20 Dec 2012 14:51:48 de andreea
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Nu te apuci de scris
Inainte sa-ti spui de un milion de ori ca nu ai inspiratie si nu ai despre ce sa scrii, cel mai bine este sa incepi de undeva. Cu cat mai mult vei trage de timp pentru “inspiratie divina”, cu atat mai mult vei sta in fata unei pagini albe. In momentul in care te vei apuca de scris iti vei da seama ca ai facut primul pas si vei reusi sa dezvolti mai mult.

Poti incepe prin a cauta cateva idei printre ceea ce au scris si altii. In felul acesta vei avea o baza de la care sa pornesti si pe care sa o poti dezvolta. Apoi, cu cat vei exersa mai mult, cu atat mai mult vei putea scrie mai repede si mai bine.

Alegi un titlu nepotrivit
Titlul este unul dinte cele mai importante elemente din structura unui articol. Acesta trebuie creat in asa fel incat sa contina cuvintele cheie in functie de care doresti sa fie gasit articolul tau. Un titlu bun trebuie sa contina cuvinte cheie, sa fie relevant pentru cititorii tai, sa fie “destept” pentru a atrage atentia cititorului dar nu prea metaforic pentru a nu induce in eroare motoarele de cautare.

Daca nu esti foarte sigur pe care dintre acestea sa pui mai mult accent, varianta cea mai sigura este ca in titlu sa folosesti cuvintele cheie intr-o forma coerenta prin care sa anunti cititorul ce va gasi in titlu.

Copiezi
Continutul duplicat este unul dintre cele mai mari riscuri la care iti poti supune site-ul promovat. Google penalizezea site-urile cu continut duplicat din ce in ce mai mult. Este important ca fiecare articol pe care il scrii sa fie original.

Totodata, nu uita ca in functie de calitatea articolului tau acesta va fi sau nu citit de un numar mare de utilizatori de internet.

Nu folosesti corect cuvintele cheie
Bineinteles ca intr-un articol SEO cuvintele cheie sunt esentiale. Tocmai de aceea este important sa le folosim corect. In primul rand acestea trebuie sa exite in inceputul articolului dar si in continutul acestuia si la finalul lui.

Este important ca acestea sa apara in mod natural in articolul tau. Utilizarea fortata a cuvintelor cheie nu face decat sa deranjeze cititorul. O greseala frecventa a celor care care scriu articole SEO pentru promovare online este sa incarce foarte mult articolul repetand foarte des cuvintele cheie. Este recomandat de cele mai multe ori sa folosesti variatii de la acestea si mai ales sa nu sufoci textul cu prea multe. Nici pentru cititori, dar nici pentru motoarele de cautare nu este o practica dintre cele mai bune.

Nu folosesti corect link-urile
Orice fel de articol ai scrie pentru web, pentru promovare online, este bine sa folosesti link-uri. Acestea te vor ajuta sa promovezi site-ul tau si in acelasi timp vei ajuta cititorii cu mai multe informatii sau treceri directe catre ceea ce ii intereseaza. Din acelasi motiv este important sa pui link-urile pe cuvinte cheie relevante, care le randul lor sa duca catre un site care sa contina aceste cuvinte cheie.

Nu recitesti
De fiecare data cand ai terminat de scris un articol este important sa il recitesti. Acest lucru te va ajuta pentru a face rectificarile de care are nevoie.

O recitire integrala a articolului te va ajuta sa descoperi literele inversate, literele in plus sau in minus. Iti vei da seama cand e cazul sa reformulezi anumite fraze prea lungi sau prea alambicate. Vei putea descoperi locurile in care nu ai facut spatierea corecta (se pune spatiu dupa semnul de punctuatie, nu inaintea lui, nici si inainte si dupa).

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10