Despre SEO si nu numai Despre SEO si nu numai
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In prezent, procesul de optimizare SEO a devenit una dintre metodele de promovare de site-uri foarte rapida si se constata o dezvoltare tot mai intensa a acestui fenomen, asta si ca urmare a faptului ca indiferent in ce domeniu ai vrea sa te afirmi, pe Internet, concurenta este intotdeauna foarte mare si ca niciodata nu vei putea deveni cunoscut daca nu te afli undeva pe primele pozitii in cautari.Privit insa in profunzime, procesul de optimizare
Publicat pe 20 Nov 2012 09:43:32 de lady_in_red
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In prezent, procesul de optimizare SEO a devenit una dintre metodele de promovare de site-uri foarte rapida si se constata o dezvoltare tot mai intensa a acestui fenomen, asta si ca urmare a faptului ca indiferent in ce domeniu ai vrea sa te afirmi, pe Internet, concurenta este intotdeauna foarte mare si ca niciodata nu vei putea deveni cunoscut daca nu te afli undeva pe primele pozitii in cautari.

Privit insa in profunzime, procesul de optimizare SEO are partile lui bune, dar si parti mai putin bune si o simpla greseala ar putea insemna foarte mult pentru site-ul tau si chiar scoaterea definitiva din cautari. In SEO este foarte important ca totul sa se faca cu foarte multa atentie si cu pasi marunti si mai ales sa se tina cont de faptul ca rezultatele nu vor aparea niciodata dupa prima saptamana. Este nevoie de o perioada de timp considerabila pana cand site-ul tau va putea aparea pe primele pozitii in motoarele de cautare.

seoIn acelasi timp este important sa se tina cont de implicatiile SEO inca dinainte de a te apuca propriu zis de acest proces.

Prin urmare, in momentul in care te gandesti sa iti creezi un web site si afacerea ta sa apara si in mediul online va trebui sa fii atent la fiecare pas ce urmeaza sa fie facut pentru ca doar asa rezultatul final va fi acela scontat.

Intre acestea se numara in principal achizitionarea unui nume de domeniu care sa fie cat mai relevant pentru site-ul tau si sa contina cuvintele cheie ce vor fi folosite apoi de catre vizitatori in cautarile lor.

Alte aspecte de care va trebui sa se tina cont la inceput sunt date de calitatea si claritatea imaginilor ce vor aparea pe site, dar si de textul de pe site. Textul ce va aparea in cadrul unui website va trebui sa fie original si nu unul copiat. Cu cat paginile site-ului sunt incarcate cu un content original si corect cu atat va fi mai usor pentru site sa creasca pozitii importante in motoarele de cautare.

Dupa crearea site-ului si indexarea lui va fi apoi necesara stabilirea unei strategii SEO prin stabilirea celor mai relevante cheie ce vor fi folosite apoi in cautarile utilizatorilor.

Toate acestea vor ajuta pe cat de mult posibil un site sa creasca in cautari si sa se pozitioneze confortabil undeva pe primele pozitii ajutand in modul acesta ca site-ul sa devina unul profitabil.

Tehnicile de promovare SEO sunt si ele numeroase si din acest va fi important sa se aleaga doar acelea dintre ele care vor aduce cat mai multe avantaje pentru un site si mai ales este important sa se tina cont de faptul ca nu toate pot influenta pozitiv un website.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10