Cum sa iti promovezi site-ul gratuit, cu un director de articole Cum sa iti promovezi site-ul gratuit, cu un director de articole
Rated 3.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Ai o multime de metode prin care iti poti promova site-ul in mediul online sau afacerea pe care o detii. Pentru cele mai multe dintre acestea vei avea nevoie de un buget special alocat. Un director de articole te ajuta sa iti promovezi site-ul gratuit fara prea multa bataie de cap avand pentru inceput doar cateva notiuni de baza despre scrierea de articole seo. Intr-un director de articole vei putea posta articole in care sa vorbesti despre ceea
Publicat pe 07 Dec 2012 08:48:06 de andreea
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
7.
0


Ai o multime de metode prin care iti poti promova site-ul in mediul online sau afacerea pe care o detii. Pentru cele mai multe dintre acestea vei avea nevoie de un buget special alocat. Un director de articole te ajuta sa iti promovezi site-ul gratuit fara prea multa bataie de cap avand pentru inceput doar cateva notiuni de baza despre scrierea de articole seo.

Intr-un director de articole vei putea posta articole in care sa vorbesti despre ceea ce faci intr-un mod cat mai simplu de inteles pentru consumatorii tai. In fiecare articol vei putea pune unul sau doua link-uri catre site-ul de promovat. In felul acesta, prin informatiile pe care le pui la dispozitie in articol, vei castiga increderea cititorilor pe care ii vei putea transforma mai usor in consumatori.

Un articol seo intr-un director de articole iti va aduce in principal mai multi vizitatori. Odata prin faptul ca te ajuta in procesul de optimizare pentru motoarele de cautare, ajutandu-te sa obtii un loc cat mai bun in rezultatele Google pentru cuvintele cheie pe care le utilizezi, dar si prin cititorii directorului de articole. Atata vreme cat articolul este unul bine-scris, acesta poate ajunge viral, ajungand la din ce in ce mai multi utilizatori.

O serie de articole despre aria de desfasurare a afacerii tale va demonstra cititorilor ca esti un expert in domeniul tau si ii vei putea convinge mai usor sa aiba incredere in serviciile sau produsele pe care le oferi. Nu uita ca pentru a face acest lucru, ai nevoie de articole cat mai bine documentate, dar si de o structura pentru acestea astfel incat sa fie cat mai usor de parcurs, dar si utile in acelasi timp.


Inainte de a scrie un articol intr-un director de articole va trebui sa citesti mai intai regulile de postare sau de scriere. Directoarele de articole de calitate au anumite conditii care daca nu sunt respectate, articolele nu sunt publicate. Important este sa nu faci trimitere catre site-uri ilegale si sa ai articole unice, originale.

Motoarele de cautare pun din ce in ce mai mult accent pe continut, de aceea directoarele de articole devin tot mai importante pentru cei care doresc sa isi promoveze site-urile gratis. Exersand scrierea a cat mai multe articole vei reusi sa le redactezi din ce in ce mai repede, iar timpul petrecut in fata calculatorului in fata paginii albe se va reduce si el din ce in ce mai mult.

Acorda o nota acestui articol:
7
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10