Cum sa creezi un articol de calitate in 5 pasi Cum sa creezi un articol de calitate in 5 pasi
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Scrierea de articole pentru afacerea pe care o detii, indiferent ca vorbim despre o companie multinationala sau o afacere locala, este foarte importanta. In acelasi timp, a scrie articole este pentru cei mai multi o sarcina pe care prefera sa o amane de pe o zi pe alta.  In acest articol ai la dispozitie o strategie simpla prin care sa reusesti sa scrii articole de calitate, fara sa faci eforturi extraordinare si fara sa fie nevoie sa aloci
Publicat pe 04 Nov 2013 16:47:14 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Scrierea de articole pentru afacerea pe care o detii, indiferent ca vorbim despre o companie multinationala sau o afacere locala, este foarte importanta. In acelasi timp, a scrie articole este pentru cei mai multi o sarcina pe care prefera sa o amane de pe o zi pe alta.  
In acest articol ai la dispozitie o strategie simpla prin care sa reusesti sa scrii articole de calitate, fara sa faci eforturi extraordinare si fara sa fie nevoie sa aloci foarte mult timp pentru scrierea lor.

1. Pregatire si documentare
Unul din primele lucruri pe care le vei face pentru articolul tau este sa te pregatesti pentru scrierea lui. Pentru continut de calitate, care sa fie potrivit audientei taile, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru ca articolul tau sa citit de cat mai multi oameni.

a. Cunoaste-ti audienta - gandeste-te inca de la inceput care este exact publicului caruia te adresezi. Parinti, adolescenti, tineri, femei casatorite, persoane de varsta a doua; in functie de publicul tau tinta vei alege ce tip de informatie sa livrezi, dar si care va fi tonul pe care il vei adopta pentru articolul tau. Poti vorbi din perspectiva expertului, care poate da un sfat bazat pe informatiile pe care le detine, sau poti vorbi din perspectiva prietenului, care iti cunoaste foarte bine problemele pentru este probabil ca la un moment dat sa fi trecut prin aceleasi situatii. In functie de oamenii carora li te adresezi vei adopta o varianta sau alta. 

b. Verifica ce s-a mai scris - pe de o parte te ajuta sa gasesti noi subiecte pentru articolele tale. Pe de alta parte, poti incerca sa faci o sinteza a acestor subiecte si sa adaugi punctul tau de vedere, in functie de propriile tale experiente cu situatiile despre care povestesti in articole.

c. Vino cu idei noi - nu trebuie neaparat sa spui lucruri despre care s-a mai scris deja. Daca ai o idee noua, nu ai de ce sa nu o integrezi intr-un articol original. Cititorii tai vor fi impresionati de abordarea noua, iar tu nu vei avea decat de castigat. 

2. Fa o schita pentru articol
Un al doilea pas pe care il vei avea de facut inainte sa te apuci sa creezi o schita a articolului. Te va ajuta pe de o parte sa iti organizeziideile intr-o curgere fireasca si logica, pe de o parte, iar pe de alta parte ii va ajuta pe cititori sa inteleaga mult mai clar ceea ce vrei sa le transmiti.

Un alt avantaj al schitelor este acela ca iti va fi mult mai usor ca pe baza schitei sa reusesti sa umpli ideile principale cu detalii, exemplificari si informatii complete. 

3. Scrie articolul propriu-zis
Daca ai trecut prin primii doi pasi, aici deja nu mai este la fel de multa munca de depus. Vei avea deja ideile conturate si iti va fi mult mai usor sa obtii articolul pe care vrei sa il scrii. In functie de exercitiul pe care il ai in ceea ce priveste scrierea de articole, este destul de probabil sa reusesti sa scrii un articol complet in aproximativ 20 de minute. 

4. Reciteste si fa modificarile necesare
Daca ai terminat de scris, nu te grabi sa dai articolul spre publicare. Intotdeauna este bine sa recitesti ceea ce ai scris si daca este posibil, chiar la ceva timp dupa ce ai terminat de scris. Astfel ca, avand mintea limpede la recitire, iti va fi mult mai usor sa vezi eventuale greseli de exprimare, litere ori semne de punctuatie lipsa s.a.m.d. Recitind, este chiar destul de posibil sa iti aduci aminte de exemple noi, ori chiar idei noi care merita integrate in articol. 

5. Da articolul spre publicare
Odata ce ai trecut prin toate aceste etape, ultimul lucru care ti-a mai ramas de facut este sa dai articolul spre publicare. Daca directorul de articole are suport si pentru imagini, cauta si o imagine reprezentativa pentru continutul articolului. 

Regula de aur pentru orice articol de publicat intr-un director de articole este ca textul sa fie unic. Nu lua informatii cu copy-paste decat daca este vorba de citate sau alte informatii pe care nu le poti modifica. 

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10