Cum creezi continut pentru un articol intr-un director de articole Cum creezi continut pentru un articol intr-un director de articole
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: A scrie pentru directoare de articole nu este un lucru tocmai usor, mai ales pentru cei care nu sunt obisnuiti cu asta. Se intampla destul de des ca cei care se apuca de scris sa se blocheze in fata unei pagini albe, nestiind despre ce sa scrie. Este un sentiment destul de neplacut pentru oricine se confrunta cu acest blocaj. Acest articol te va ajuta sa treci peste acest obstacol, oferindu-ti cateva idei de care sa te folosesti sa poti sa t
Publicat pe 04 Dec 2013 12:14:58 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


A scrie pentru directoare de articole nu este un lucru tocmai usor, mai ales pentru cei care nu sunt obisnuiti cu asta. Se intampla destul de des ca cei care se apuca de scris sa se blocheze in fata unei pagini albe, nestiind despre ce sa scrie. Este un sentiment destul de neplacut pentru oricine se confrunta cu acest blocaj. 
Acest articol te va ajuta sa treci peste acest obstacol, oferindu-ti cateva idei de care sa te folosesti sa poti sa te apuci de scris. 

1. Vechi articole din directorul de articole
In directoare de articole mai vechi este destul de simplu sa gasesti articole scrise pe acelasi subiect. Foloseste-te de ele pentru idei noi pe care le poti impartasi cu publicul tau. Este foarte important sa nu copiezi continutul, acest lucru nu va ajuta pe nimeni, in schimb te poate ajuta destul de mult sa obtii noi idei pentru un alt articol. 

2. Topicuri de actualitate pe forumuri
Daca esti o persoana obisnuita sa colinde internetul dintr-un site in altul, in diverse subiecte de discutie, si mai ales daca te-ai ocupat si anterior de promovarea site-ului, in mod sigur ai deja cateva conturi pe diverse forumuri de profil de care te poti ajuta.
Aici poti gasi cele mai frecvente probleme cu care se confrunta utilizatorii, eventual chiar solutii la care nu te-ai fi asteptat ca exista. Pe forumuri, utilizatorii de internet se ajuta foarte mult intre ei, si sunt destul de deschisi sa ofere diverse posibilitati si idei prin care sa ii ajute pe altii. Este o forma foarte construcita de a peterce timp pe internet, din acest punct de vedere. Mai ales din partea unui reprezentat al brandului, care ar putea descoperi o sumedenie de lucruri interesante despre ceea ce ar putea sa faca, unde mai este de lucrat, care sunt amenintarile cu care se confrunta, care sunt punctele tari s.a.m.d.

Extrage din topicurile cele mai relevante ideile de care ai nevoie pentru un nou articol. Transforma-le apoi intr-o schita de articol pe care sa o poti dezvolta intr-un articol propriu-zis. Nu risipi mai multe idei pentru un singur articol. Incearca sa le iei pe fiecare in parte si sa dezvolti subiectul pe indelete. Pentru tine inseamna mai mult continut, iar pentru cititorii tai cu siguranta inseamna ca vor reusi sa inteleaga mai mult din ceea ce vrei sa le povestesti.

3. Vechi posturi de pe blog
Cei mai multi dintre cei care isi promoveaza site-ul au deja si un blog pe care scriu constant despre diverse subiecte, din domeniul respectiv. Astfel ca, ceea ce poti face este sa te uiti in posturile mai vechi din blog si sa vezi ce subiect este inca de actualitate si poate fi tratat intr-un articol nou. Vei avea ocazia sa reactualizezi informatia si in acelasi timp sa contribui cu noi sfaturi si lucruri pe care experienta din domeniu ti le-a scos in cale. 

4. Carti vechi
Cartile vechi din anumite domenii sunt cele mai utile cand vine vorba de continut, Culmea! nou. Tocmai de aceea recomandarea este sa te folosesti de aceste carti pentru a actualiza informatiide care ar putea sa aiba nevoie si altii. 

Nu uita ca niciodata nu este o idee buna sa copiezi. Articolele tale trebuie sa fie originale si sa detii drepturi de autor asupra lor. Poti sa te folosesti de informatie pentru idei noi, in niciun caz pentru a copia pur si simplu ceea ce gasesti intr-o carte. 

Poti face asta doar in cazul in care vorbim de o carte scrisa de tine si deja ai drepturi de autor asupra continutului ei, deci o poti folosi pentru a redacta diverse articole. 

5. E-books
In, principal se aplica aceeasi regula ca la subpunctul anterior. In niciun caz nu te apuca sa copiezi informatie, daca nu iti apartine. Poti face un review e-book-ului, ori poti comenta diverse solutii sau idei propuse de ebook. Este ocazia perfecta sa iti pui in valoare propriile idei, sa le dezvolti in functie de propria ta experienta. 

6. Top-uri de articole
Daca blocajul tau scriitoricesc este datorat faptului ca simti ca ai scris despre toate subiectele despre care ai fi putut sa scrii, atunci ce-ar fi sa incerci sa faci o clasificare a acestor articole. Daca ai mai multe articole pe acelasi subiect, incearca sa sintetizezi informatia intr-un top al articolelor dintr-un anumit punct de vedere. Daca nu esti foarte sigur cum sa faci aceasta clasificare, cel mai simplu este sa vezi care dintre articolele scrise de tine a obtinut cele mai multe reactii din partea cititorilor. 

Ca sa iti fie mai si mai usor, apeleaza la o metoda mai simpla. Pune la dispozitie articolele scrie pe o singura pagina de blog sau intr-o retea de socializare. Invita cititorii sa evalueze articolele in functie de preferinte. Astfel iti va fi mult mai usor sa faci o clasificare si sa extragi din fiecare informatiile esentiale. 

Iata cateva idei destul de simple prin care sa obtii destul de rapid continut, fara sa faci eforturi prea mari. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10