Cum alegi categoria in care sa postezi intr-un director de articole Cum alegi categoria in care sa postezi intr-un director de articole
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In prezent directoarele de articole reprezinta una din metodele prin care poti sa te promovezi online fara niciun cost. Beneficiile din postarea in directoare de articole sunt variate, insa cel mai important se refera la SEO. Singura resursa de care vei avea nevoie pentru a dezvolta o strategie cu ajutorul acestui tip de site-uri este timpul. Vei avea nevoie de timp pentru a alege un subiect despre care sa scrii, apoi vei avea nevoie de timp pent
Publicat pe 30 Oct 2013 13:56:06 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In prezent directoarele de articole reprezinta una din metodele prin care poti sa te promovezi online fara niciun cost. Beneficiile din postarea in directoare de articole sunt variate, insa cel mai important se refera la SEO.


Singura resursa de care vei avea nevoie pentru a dezvolta o strategie cu ajutorul acestui tip de site-uri este timpul. Vei avea nevoie de timp pentru a alege un subiect despre care sa scrii, apoi vei avea nevoie de timp pentru a te documenta suficient asupra subiectului. Lucrurile vor decurge mult mai simplu din momentul in care vei avea deja fie in minte, fie intr-un document, structura informatiei pentru un nou articol pe care doresti sa il scrii.


Articolele pe care le vei scrie pentru directoarele de articole vor avea o tema centrala, conectata cu domeniul site-ului pe care vrei sa il promovezi. In cadrul aceleiasi teme, vei putea dezvolta subteme, din diverse puncte de vedere. Te vor ajuta pe tine sa-ti dezvolti perspectiva asupra site-ului de promovat, dar in acelasi timp te ajuta sa dezvolti increderea celorlalti in site-ul tau, iar aceasta incredere vine din mai multe surse: pe de o parte din pozitia pe care site-ul o are in rezultatele cautarii utilizatorului, dar si pe baza informatiilor secundare pe care utilizatorul le gaseste pe internet. Atata vreme cat formulezi continut de valoare, acesta va fi gasit cu usurinta de utilizatori.


Folosindu-te de directoare de articole vei descoperi ca fiecare site in parte are propria structura pentru categoriile in care poti posta articole. Exista pentru fiecare site o serie de categorii principale, iar pentru acestea exista la randul lor subcategorii.

Astfel ca, sunt directoare de articole care iti permit publicarea intr-o singura subcategorie si articole care iti permit sa postezi un articol in doua categorii. De asemenea, sunt directoare de articole care iti permit sa postezi doar in subcategorii si directoare de articole care iti permit sa publici in categorii, in cazul in care nu gasesti o subcategorie potrivita pentru articolul tau. Totul tine de structura site-ului.


Cea mai simpla metoda prin care sa alegi o categorie potrivita, este sa verifici, mai intai de toate, articolele pe acelasi subiect, deja existente in directorul de articole. Mai ales daca vorbim de un director de articole cu o vechime de cativa ani, este destul de probabil ca si altcineva sa fi scris despre acelasi domeniu. Foloseste-te de functiile de cautare integrate in directoarele de articole si cauta dupa cateva cuvinte cheie relevante domeniului.


In cazul in care nu ai reusit sa gasesti niciun articol pe aceeasi tema, verifica fiecare categorie in parte si subcategoriile aferente fiecareia. Nu te grabi sa postezi in categoria Diverse sau Altele inainte sa verifici daca nu cumva reusesti sa gasesti ceva potrivit pentru articolul tau. Altfel, risti sa o ratezi, iar articolele tale sa nu obtina toate beneficiile in ceea ce priveste indexarea continutului.


Un alt lucru pe care e bine sa-l faci intr-un director de articole este sa verifici articolele deja aprobate si publicate de administratorii directorului de articole. Noteaza-ti undeva in ce categorie ai dat articolul spre publicare si daca este aceeasi cu cea in care a post publicat. Este posibil ca administratorul site-ului sa cunoasca mult mai bine categoriile si subcategoriile existente si sa gaseasca una mai potrivita. E bine ca in urmatoarele articole pe care le dai spre publicare sa ramai la categoria desemnata de administratorii directorului de articole.


O alta tehnica la care poti sa apelezi, in cazul in care nu gasesti o categorie potrivita, este sa contactezi administratorii site-ului. Fie printr-o adresa de mail lasata la dispozitie, fie prin formularul de contact. Propune-le crearea unei noi categorii ori subcategorii. Este probabil sa dureze ceva timp pana cand cineva sa iti raspunda, insa se poate dovedi a fi o solutie potrivita.


Astfel ca, tocmai pentru ca alegerea categoriei este un aspect destul de important in ceea ce priveste publicarea in directoare de articole, alegerea categoriei va deveni aproape un automatism daca vei ajunge sa scrii suficient de des pentru promovarea site-ului tau.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10