9 metode prin care sa valorifici la maximum un director de articole 9 metode prin care sa valorifici la maximum un director de articole
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Directoarele de articole sunt o forma destul de simpla de promovare online si cel mai important: gratuita. Tocmai de aceea este din ce in ce mai utilizata de cei care doresc ca site-urile lor sa apara pozitionate cat mai bine in motoarele de cautare pe anumite cuvinte cheie. In acest articol vei gasi noua metode prin care sa te asiguri ca profiti la maximum de aceasta metoda de promovare a site-ului tau. 1. Scrie constantEste unul dintr
Publicat pe 12 Nov 2013 14:42:22 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Directoarele de articole sunt o forma destul de simpla de promovare online si cel mai important: gratuita. Tocmai de aceea este din ce in ce mai utilizata de cei care doresc ca site-urile lor sa apara pozitionate cat mai bine in motoarele de cautare pe anumite cuvinte cheie. 
In acest articol vei gasi noua metode prin care sa te asiguri ca profiti la maximum de aceasta metoda de promovare a site-ului tau. 

1. Scrie constant
Este unul dintre cele mai importante lucruri. Pentru ca site-ul tau sa ramana in atentia motoarelor de cautare, este destul de important sa actualizezi cu informatii noi ceea ce ai de spus despre business-ul pe care il promovezi.
Nu te baza doar pe faptul ca odata scris si postat intr-un director de articole, un articol va ramane acolo pe vecie, iar acest lucru este suficient. Cu cat mai multe articole publicate, cu atat mai bine. Iti poti stabili un ritm propriu pentru ele. Poti scrie saptamanal, la doua saptamani, lunar sau zilnic. Important este sa nu lasi o perioada foarte mare de timp in care sa nu mai postezi nimic.

2. Ofera informatii utile
Oamenii sunt atrasi de informatii utile. Tocmai de aceea, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru articolele pe care le scrii este sa te folosesti de informatii utile pe care sa le impartasesti cu ceilalti. 

Cititorii intotdeauna vor fi interesati sa afle noi informatii, sfaturi sau ghiduri utile pe care sa le poata aplica cu usurinta. Este de altfel o metoda destul de simpla prin care sa obtii si mai multa atentie din partea celor care doresc sa afle constant mai multe informatii in legatura cu domeniul despre care scrii. 

3. Nu exagera cu cuvintele cheie
Intr-un text publicat intr-un director de articole sunt foarte importante cuvintele cheie si tocmai de aceea este foarte important sa le folosesti. In felul acesta ajuti motoarele de cautare sa le gaseasca mai rapid in functie de tema de discutie. 

Tocmai pentru ca aceste cuvinte cheie sunt destul de importante, sunt multi cei care exagereaza in utilizarea lor. Sa folosesti de 4-5 ori un cuvant cheie intr-un paragraf este nu doar deranjant pentru cititori, insa poate atrage si penalizari din partea motoarelor de cautare. 

De aceea este important ca ele sa fie folosite, insa cu moderatie si cat mai natural integrate in text (articulate si cu prepozitii acolo unde este nevoie). De exemplu, daca folosesti cuvintele cheie rochie mireasa, vei integra aceasta structura intr-o propozitie sub forma “Orice femeie care urmeaza sa se casatoreasca viseaza la rochia de mireasa perfecta.”.

4. Verifica link-urile 
Un alt aspect ce are in vedere articolele se refera la hyperlink-uri. Sunt acele trimiteri catre site-ul pe care il promovezi, pe anumite cuvinte cheie. Pentru ca aceste link-uri sa te ajute in strategia SEO pe care ti-ai propus-o, fa-ti un obicei in a verifica daca ai pus la punct trei lucruri importante referitoare la acestea.

- fa trimiteri catre diferite pagini din site
Daca ai doua link-uri in articol, nu le pune pe amandoua catre homepage-ul site-ului, ori pe aceeasi pagina din site. Incearca sa diversifici putin si sa faci trimiteri catre mai multe pagini din site-ul tau. Daca ai nevoie de mai multe link-uri catre aceeasi pagina, poti scrie mai multe articole. 

- completeaza rubrica title pentru URL
Prin intermediul lor oferi mai multe informatii celor care iti citesc articolul sau ii poti anunta catre ce faci trimitere; plus ca si motoarele de cautare sunt mai prietenoase cu textele unde aceasta rubrica este completata.

- verifica daca link-ul este trecut corect
Nimic nu este mai deranjant pentru un cititor si pentru un motor de cautare decat sa fie trimis catre o pagina inexistenta. Verifica de fiecare data daca articolul pe care l-ai postat este unul valid, functional. Odata inainte sa dai articolul spre publicare, dar si dupa ce acesta a fost publicat. Daca link-ul nu functioneaza fa modificarea necesara ori cere asta unui administrator al site-ului.

5. Nu formatati textul excesiv ( marime font, culoare, etc)
Pentru ca textul sau anumite parti din el sa iasa cat mai mult in evidenta sunt autori care formateaza foarte mult textul. Alterneaza mai multe fonturi, culori, marimi pentru text, bold sau italic excesiv, etc. Tocmai de aceea este destul de important ca ceea ce tine de text sa apara ca un tot unitar, iar evidentierile unor anumite fragmente sa nu se transforme in exagerari.

6. Nu copia
Un articol copiat pus in mai multe directoare de articole, nu numai ca nu te ajuta in strategia SEO, dar chiar dauneaza. Daca te-ai hotarat sa folosesti acest tip de site-uri pentru promovare, cel mai bine este sa incepi sa scrii articole unice, originale. 

7. Foloseste titluri descriptive (nu scurte, nu insiruire de cuvinte cheie)
Titlurile sunt si ele o componenta importanta a articolelor. Ca sa te ajute cat mai mult, incearca sa te folosesti de titluri descriptive pentru articole, lungi (fara sa exagerezi) si in niciun caz sa nu fie o simpla insiruire de cuvinte cheie. Titlurile dintr-unul sau doua cuvinte nu sunt nici ele recomandate, tocmai pentru ca nu au cum sa fie suficient de specifice. 

8. Verifica eventuale greseli de: ortografie, exprimare, gramaticale
Nu intotdeauna reusesti sa scrii un articol concentrandu-te foarte bine, tocmai de aceea este intotdeauna o idee buna sa verifici ceea ce ai scris, astfel incat sa descoperi eventuale greseli pe care nu le-ai observat. Cu cat articolul este mai corect din mai multe puncte de vedere, cu atat mai multe sanse exista ca acesta sa fie apreciat si distrbuit si la altii. 

9. Alege cu atentie categoria in care postezi
Categoria in care iti postezi articolul trebuie sa fie cat mai apropiata de domeniul pe care il abordezi. Asa te asiguri ca articolul tau va fi gasit rapid, in functie de ceea ce cauta cititorii.

Iata deci cum te poti folosi de cateva reguli destul de simple, prin intermediul carora articolele pe care le scrii si pe care le postezi, sa ajunga sa aiba efectul dorit pe termen lung.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10