5 pasi importanti pentru a scrie un articol SEO corect 5 pasi importanti pentru a scrie un articol SEO corect
Rated 4.835/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Ce inseamna un articol SEO bunIn conditiile in care continutul de pe internet este din ce in ce mai mult si mai diversificat este important sa facem in asa fel incat continutul nostru sa ajunga cat mai repede si mai simplu la oamenii cu care vrem sa comunicam.Un articol scris corect din punct de vedere SEO este unul care reuseste sa aduca trafic pe site si ajuta site-ul sa se situeze in primele pagini atunci cand se fac cautari dupa anumite cuvin
Publicat pe 31 Oct 2012 14:06:08 de andreea
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
9.
7


Ce inseamna un articol SEO bun
In conditiile in care continutul de pe internet este din ce in ce mai mult si mai diversificat este important sa facem in asa fel incat continutul nostru sa ajunga cat mai repede si mai simplu la oamenii cu care vrem sa comunicam.
Un articol scris corect din punct de vedere SEO este unul care reuseste sa aduca trafic pe site si ajuta site-ul sa se situeze in primele pagini atunci cand se fac cautari dupa anumite cuvinte cheie.
Mai jos sunt cinci pasi simpli care sa te ajute sa scrii astfel de articole:

1. Foloseste cuvinte cheie
Inainte de a te apuca sa scrii seteaza-ti cateva cuvinte cheie pe care le vei folosi in articolul tau. Acestea trebuie sa apara in titlu, in subtitluri si in corpul textului. In promovare, ele sunt importante atat pentru motoarele de cautare cat si pentru cititori. Cuvintele cheie din titlu vor ajuta cititorii sa isi dea seama care sunt informatiile pe care le vor gasi in interiorul articolului, iar cele din text vor confirma motorului de cautare ca nu este un articol de tip spam.

2. Fragmenteaza textul
Nimanui nu ii place sa citeasca pe internet blocuri de text interminabile. Cand scrii un articol imparte-l in mai multe paragrafe digerabile pe care sa le scoti in evidenta cu cate un subtitlu relevant. Nu uita nici aici de cuvintele cheie.

3. Densitatea keyword-urilor
Daca pana acum am vorbit de importanta cuvintelor cheie, acum sa vorbim si de cat de des pot fi acestea folosite. Daca sunt prea rare, nu vor convinge motorul de cautare de relevanta cotinutului din articol, daca apar prea des vor deveni deranjante pentru cititor si vor fi incadrate la categoria spam. Important este sa se pastreze o balanta corespunzatoare intre ceea ce are nevoie cititorul si ceea ce are nevoie motorul de cautare pentru o indexare in favoarea site-ului. Incearca si sa folosesti cuvinte cheie alternative la cele de baza.

4. Link-uri in continutul articolului
Trimiterile exterioare din cadrul textului ajuta foarte mult la obtinerea unor rezultate favorabile in motorul de cautare. Adica site-ul care se doreste a fi promovat va ajunge mai sus in cautarile Google. Este important ca aceste link-uri sa fie puse asa incat sa ajute cititorul cu mai multe informatii, fara sa ii intrerupa lectura abrupt.

5. Utilizarea imaginilor
Inserarea unei imagini intr-un articol nu se face la intamplare. Este important ca denumirea acesteia sa continuta cuvintele cheie setate de la inceput. In felul acesta un utilizator poate ajunge la continut si prin cautarea de imagini.

Acorda o nota acestui articol:
9
,7


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10