5 Trucuri pentru un articol SEO bun in timp record 5 Trucuri pentru un articol SEO bun in timp record
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Nu e usor sa scrii articole, cu atat mai greu devine odata ce articolele au de indeplinit mai multe obiective. Cu toate astea, practica dovedeste ca nimic nu este imposibil. De cele mai multi ori, cand scrii un articol pentru brandul tau iti doresti pe de o parte sa fii relevant pentru cititorii articolului, care s-ar putea transforma in clienti, dar si pentru motorul de cautare care te ajua sa-ti afisezi site-ul in primele pagini la o cautare du
Publicat pe 18 Dec 2013 16:14:53 de brainiac
Categoria: Internet Subcategoria: SEO
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Nu e usor sa scrii articole, cu atat mai greu devine odata ce articolele au de indeplinit mai multe obiective. Cu toate astea, practica dovedeste ca nimic nu este imposibil. De cele mai multi ori, cand scrii un articol pentru brandul tau iti doresti pe de o parte sa fii relevant pentru cititorii articolului, care s-ar putea transforma in clienti, dar si pentru motorul de cautare care te ajua sa-ti afisezi site-ul in primele pagini la o cautare dupa anumite cuvinte cheie.


In acest articol ai prezentate, pe scurt, cinci dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face pentru a avea un articol bun din punct de vedere SEO, indiferent ca-l postezi intr-un director de articole, pe un blog, intr-o revista online din domeniu  s.a.m.d.


1. Trimiteri catre diferite pagini din site in functie de cuvinte cheie

Elementul esential dintr-un articol seo este reprezentat de link-urile care duc catre site-ul pe care vrei sa-l promovezi. Cand pui mai multe link-uri intr-un singur articol e bine sa nu trimiti de fiecare data catre aceeasi pagina. Poti trimite catre diverse pagini din site, in functie de cuvintele cheie.


ex: Sa presupunem ca esti un magazin de jucarii de copii si scrii un articol despre cele mai populare jucarii pentru copii cu varsta intre 7 si 10 ani. In interiorul articolului poti sa ai un link pe cuvintele magazin de jucarii pentru copii, cu trimitere catre homepage, dar si un link catre o categorie a site-ului, sa zicem, jucarii pentru copii cu baterii. In felul acesta nu vei induce in eroare nici cititorii, nici motorul de cautare pentru ca link-urile tale nu duc catre aceeasi pagina la cuvinte cheie diferite.


2. Nu exagera (cuvinte cheie, bold, link-uri, culori etc)

Orice articol trebuie sa fie moderat, atat din punct de vedere al densitatii cuvintelor cheie, cat si a link-urilor din text, a culorilor folosite in text, paragrafe, formatare s.a.m.d.


E bine sa folosesti de mai mult de o singura data cuvintele cheie, insa nu e sa le folosesti nici in fiecare paragraf. O varianta ok ar fi sa folosesti odata in primul paragraf, o data sau de doua ori in paragrafele din mijloc si inca o data in paragraful de incheiere. Bineinteles acest lucru poate sa difere si in functie de numarul de cuvinte din articol.


3. Completeaza title in ancore

Title este rubrica care apare la inserarea unui URL in text. In general, editoarele de text din directoarele de articole iti pun la dispozitie o fereastra in care introduci URL-ul catre care duce pagina, title si optiunea de open link in new tab sau open link in current window. Title-ul este acel cuvant care apare in text cand utilizatorul ajunge cu mouse-ul in dreptul link-ului, fara sa dea click pe el. Ce scrii? Catre ce duce link-ul respectiv.


ex: La un magazin de jucarii pentru copii, pui ancora pe cuvintele cheie jucarii pentru copii, iar la title vei putea scrie magazin de jucarii pentru copii.


4. Completeaza alt text la imagini

Este rubrica asemanatoare title. Ceea ce treci in alt text este de fapt mesajul care apare utilizatorului, in cazul in care, din diverse motive, nu se incarca imaginea din articol. Daca ai o imagine cu masinute de jucarie cu telecomanda, exact acelasi lucru treci si in alt text.


5. Pune-l in categoria potrivita

Categoria in care inserezi un articol este si ea destul de importanta, mai ales cand vorbim de directoare de articole. Campul lexical pe care il folosesti in articol, ar trebui sa se regaseasca in categoria in care ai integrat articolul.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10