Solutiile integrate de administrare a afacerilor si avantajele unui program ERP pentru domeniul vostru de activitate. Solutiile integrate de administrare a afacerilor si avantajele unui program ERP pentru domeniul vostru de activitate.
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru aceia care nu sunt familiarizati cu conceptul de sistem ERP, acest program faciliteaza productia, aprovizionarea, costurile si profiturile in timp real, astfel garantand o viziune de ansamblu asupra intregului process al companiilor. De regula un astfel de program functioneaza pe un model de tip multicompanie, care poate fi adapta oricarei afaceri sau care suporta setari personalizate care permit usurarea tuturor activitatilor de contabili
Publicat pe 28 Jun 2017 09:42:50 de Adam Worth
Categoria: IT Subcategoria: Gadgeturi
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pentru aceia care nu sunt familiarizati cu conceptul de sistem ERP, acest program faciliteaza productia, aprovizionarea, costurile si profiturile in timp real, astfel garantand o viziune de ansamblu asupra intregului process al companiilor. De regula un astfel de program functioneaza pe un model de tip multicompanie, care poate fi adapta oricarei afaceri sau care suporta setari personalizate care permit usurarea tuturor activitatilor de contabilitate si de gestiune. Softul de gestionare Clarvision ofera acces in timp real la statusul stocurilor si detine un rol important in planificarea finantelor companiei, datele fiind rezumate pe baza comenzilor si a cheltuielilor. Cu atat mai mult, un program de gestionare a afacerii garanteaza o comunicare transparenta si eficienta cu clientii, termenele de livrare ale comenzilor fiind mult mai usor de respectat. Clarvision ERP a fost conceput si pus in practica integral in Romania pentru a gestiona tot procesul de productie si executie a comenzilor, fiind primul program care ofera flexibilitatea de adaptare la nevoile afacerii si clientilor dumnevoastra. Solutia garantata de Clarvision Software ERP cuprinde in jur de 200 de proiecte incununate cu succes in conformitate cu specificul pe care o deserveste compania, rezolvand sau facilitand solutionarea provocarilor specifice. Serviciile centrale oferite de un program ERP se bazeaza pe analiza, testarea, dezvoltarea procesului si al aplicatiei propriuzise. De la instalarea propriu-zisa pana la definirea unui mod de utilizare individualizat, pana la dezvoltarea unor servicii suplimentare la cerere si intretinerea aplicatiei pentru a asigura aderarea la schimbarile de ordin legal si actualizarile tehnologice ce pot aparea de-a lungul anilor. Pe langa solutiile centrate pe productie si distributie, un soft complementar de gestionare a afacerilor pune la dispozitie si posibilitatea de externalizarea a activitatilor salariale si a gestionarii resurselor umane, echipa ERP si procesul automat din spatele aplicatiei preluand toate elementele cu privire la plata salariilor lunare, la termen. Sistemul pus la dispozitie garanteaza calcularea precisa a salariilor, confidentialitatea si asistenta non-stop in cazul oricaror probleme de sistem, atat pentru dumnevoastra cat si pentru angajati. Un pas in fata in cu privire la softul ERP recomandat este posibilitatea de a verifica corectitudinea datelor in timp real si folosind un dispozitiv mobil, aplicatia fiind ideala pentru cei care sunt mereu in deplasare si necesita detaliilce cele mai recente oricand si oriunde. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail pentru a beneficia de o oferta pusa la punct, individualizata si profitabila.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adam Worth 
Membru din: 18 Nov 2013 12:39:09

Despre autor:
Absolvent de litere cu predispozitie pentru proza si articole comerciale.

Articole publicate: 14
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10