LG Chem deschide o fabrica de baterii in Europa LG Chem deschide o fabrica de baterii in Europa
Rated 5/5 bazat pe 3 voturi
Product description: LG Chem alege Polonia ca destina?ie pentru urmatoarea fabrica de baterii pentru masinile electriceLG Chem este una dintre companiile cheie în dezvoltarea actuala a pieselor mobilit??ii electrice . Majoritatea producatorilor(Renault , Daimler , Volkswagen , Volvo, Audi chiar si Tesla Motors) care pariaza pe acest proiect, se bazeaza pe furnizorul LG Chem in ceea ce priveste autonomia superioara a bateriei.Deja ne putem imagina un viitor scena
Publicat pe 15 May 2016 20:37:42 de P.Vox
Categoria: IT Subcategoria: Electronice
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


LG Chem alege Polonia ca destina?ie pentru urmatoarea fabrica de baterii pentru masinile electrice

LG Chem este una dintre companiile cheie în dezvoltarea actuala a pieselor mobilit??ii electrice . Majoritatea producatorilor(Renault , Daimler , Volkswagen , Volvo, Audi chiar si Tesla Motors) care pariaza pe acest proiect, se bazeaza pe furnizorul LG Chem in ceea ce priveste autonomia superioara a bateriei.

Deja ne putem imagina un viitor scenariu in care figureaza deschiderea unor noi centre de productie in afara celor din Coreea si Olanda,in Statele Unite ale Americii. In luna februarie a acestui an se executa aceasta operatiune in China si nu va mai dura mult pana ce se va extinde in Europa, ceea ce nu este de mirare deoarece LG Chem a devenit un lider mondial atat in capacitatea de productie cat si in cota de piata pe care o detine.


LG Chem a ales Polonia ca fiind tara cu cele mai multe optiuni si cea mai potrivita petru a-si construi in mod eficient fabrica producatoare de baterii electrice,mai exact in orasul Wroclaw.

Dupa spusele furnizorului, constructia va fi terminata in aproximativ un an,adica la sfarsitul anului 2017/inceputul anului 2018.

Capacitatea de productie spre care se tinteste va fi de 229.000 de baterii a caror caracteristici vor ramane deocamdata un mister. In acest  fel LG Chem  va reusi sa acopere cele 3 puncte importante ale planetei, in ceea ce priveste dezvoltarea mobilitatii electrice. De asemenea, strategia sa de investitii ne face sa ne gandim la consolidarea unui viitor electric pentru anii urmatori.

Mai multe informatii puteti afla pe VoxPedia

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vox Pedia 
Membru din: 15 May 2016 20:22:23

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10