Consumabile si componente pentru remanufacturare Consumabile si componente pentru remanufacturare
Rated 4.5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Un segment aparte in gama de consumabile de imprimanta, in cadrul magazinelor de specialitate este alocat categoriei de componente pentru procesele de remanufacturare. Acestea se adreseaza situatiilor in care avem anumite produse ce au fost folosite pentru procesul de printare, insa nu mai au tus sau cerneala. Despre acest segment de materiale ce poate sa aduca economii considerabile vom vorbi in continuarea acestui articol, prezentand catev
Publicat pe 19 Feb 2014 12:35:30 de StefanSkw
Categoria: IT Subcategoria: Electronice
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Un segment aparte in gama de consumabile de imprimanta, in cadrul magazinelor de specialitate este alocat categoriei de componente pentru procesele de remanufacturare. Acestea se adreseaza situatiilor in care avem anumite produse ce au fost folosite pentru procesul de printare, insa nu mai au tus sau cerneala. Despre acest segment de materiale ce poate sa aduca economii considerabile vom vorbi in continuarea acestui articol, prezentand cateva astfel de produse, disponibile in magazinele din tara noastra. Incearca sa gasesti consumabile pentru imprimanta cat mai bune, pentru a investi corect in functionarea echipamentului tau de birou.

- Gama de adezivi de sigilare este un prim astfel de produs. Aceste pachete contin de obicei 50 de bucati de asemenea adeziv transparent,  sub forma de portiuni de banda. Un principal producator, apreciat in tara noastra, este Uninet. In functie de model si de stoc, pretul acestora poate sa varieze undeva in jurul valorii de 200 de lei. Ele se pot potrivi anumitor marci si modele, conform indicatiilor precizate - e foarte importanta  respectarea acestor indicatii, cat si a sugestiilor de montare, pentru a se obtine rezultatele dorite si o functionare corecta pentru o perioada cat mai indelungata de timp. Exista si variante in forma de T, precum pentru gama HP4600, disponibile la comanda speciala.

- Pachetele de blocatoare pentru imprimanta sunt un alt tip de produse. Si acestea vin insotite de diagrame de instalare si instructiuni clare.

- Kituri de adaptare de la un anume tip de cartus la un altul (de exemplu de la un model al aceluiasi producator la un alt model). Asemenea pachete contin de obicei 10 bucati, ce pot fi instalate cu usurinta.

- Cartuse de toner goale, special realizate pentru folosiri repetate;

- Sticle pentru pastrarea tonerului evacuat;

- Primary charge rollere, cu sau fara contacte;

- Clips de sigilare pentru diverse modele de cartuse de imprimanta, la pachet de 50 sau 100 de bucati;

- Kituri de conversie;

- Seturi de rotite pentru imprimanta, pentru viteze;

- Bolturi pentru cartuse;

- Declansatoare;

- Manere pentru cartuse.

Desigur, lista de consumabile de imprimanta in segmentul acesta de remanufacturare ar putea sa continue. Exista o varietate de astfel de produse, ce pot fi sortate in functie de producator, model, de pret, de disponibilitatea stocului, chiar si de culoare. Fiecare detaliu are rolul sau in acest proces, nefiind ceva de neglijat. Pana la urma va fi vorba de compatibilitate, de functionare in timp, de asigurarea unor rezultate optime, de siguranta aparaturii noastre, de calitatea printurilor realizate. Pentru a cumpara chiar acum produsele de care ai nevoie, consulta oferta de consumabile de imprimanta potrivita.


Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10