Black friday 2016 - Ofertele nu sunt doar online Black friday 2016 - Ofertele nu sunt doar online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: 1. Dupa ce ai dat click pe butonul "Cumpara acum" produsul este al tau - FalsAdevarul este ca in fiecare an, foarte multi cumparatori se aleg cu anularea comenzilor din varii motive. Pretul pe site poate fi incorect (acest lucru se intampla mai rar si daca se intampla sa ne amintim de emag care a decis sa ofere acele produse nejustificat reduse doar ca sa nu-si dezamageasca fanii, dar si ca sa-i impulsioneze pe oameni sa viziteze site-ul mai des)
Publicat pe 29 Jun 2016 22:14:34 de spider99spy
Categoria: IT Subcategoria: Electronice
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


1. Dupa ce ai dat click pe butonul "Cumpara acum" produsul este al tau - Fals
Adevarul este ca in fiecare an, foarte multi cumparatori se aleg cu anularea comenzilor din varii motive. Pretul pe site poate fi incorect (acest lucru se intampla mai rar si daca se intampla sa ne amintim de emag care a decis sa ofere acele produse nejustificat reduse doar ca sa nu-si dezamageasca fanii, dar si ca sa-i impulsioneze pe oameni sa viziteze site-ul mai des). Apoi, produsul ar putea sa fie atat de repede vandut incat magazinul sa nu poata procesa comenzile atat de rapid, imediat inainte ca tu sa apesi "Cumpara acum". Din fericire, aceste probleme sunt destul de mici in Romania si sunt putini cei care au adus acuzatii magazinelor in acest sens. Magazinele sunt constiente ca asemenea probleme ar putea aparea cu usurinta, motiv pentru care lucreaza pentru a-si pregati cat mai bine site-urile din punct de vedere functional cu mult inainte de Black Friday 2016. 

Retineti ca in perioara sezonului de reduceri, unele magazine tind sa-si limiteze politica de retur. De aceea este important sa verificati aceste detalii inainte de a plasa comanda. 

2. Este mai usor sa cumperi online ca sa beneficiezi de oferte black friday 2016 - Fals
Da, intr-o oarecare masura am putea spune ca este mai bine si mai simplu sa faci cumparaturi online de black friday si sa nu fii nevoit sa mergi intr-un magazin clasic, sa te trezesti in zori, sa stai la coada si sa te inghesui sa pui mana pe produsul de care chiar ai nevoie si ti-l doresti cu discount. Insa lucrurile sunt mai complicate. Toti cei care au trait experienta unui Black Friday, stiu ca aceasta nu este intotdeauna lipsita de stres. Tehnologia nu este perfecta - trebuie sa admitem acest lucru. Site-urile pot pica si chiar se pot bloca. Iar cand totul functioneaza corespunzator, unele oferte se vor vinde pur si simplu inainte ca tu sa ai timp sa plasezi comanda. Acestea sunt cele mai comune plangeri ale celor care au incercat sa acceseze oferte de black friday din mediul online. Dar avantajul cel mai mare este ca faceti cumparaturi de acasa!

Totul este mult mai comod si exista mai multe sanse sa gasesti produsele care sa-ti fie intr-adevar utile si de care sa ai intr-adevar nevoie. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Razvan Alexandru 
Membru din: 04 Jun 2015 11:12:36

Despre autor:
Tanar pasionat de blogging, scriu articole din orice domeniu si incerc sa promovez cat mai bine site-urile pe care le gestionez.

Articole publicate: 7
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10