Despre defectiunile intalnite la display-ul laptopului si cum il inlocuim. Despre defectiunile intalnite la display-ul laptopului si cum il inlocuim.
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Serviciile de inlocuire display laptop sunt printre cele mai solicitate in ceea ce priveste activitatea unui service pentru laptop-uri. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca defectiunile aparute la nivelul display-ului pot fi multiple. Un laptop reprezinta un echipament destul de fragil ce se poate defecta in orice clipa, iar motivele sunt multiple. De cele mai multe ori display-ul se strica ca urmare a contactului cu lichide, sau a fun
Publicat pe 26 Feb 2017 18:35:54 de P.DjKhrystyan
Categoria: IT Subcategoria: Calculatoare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Serviciile de inlocuire display laptop sunt printre cele mai solicitate in ceea ce priveste activitatea unui service pentru laptop-uri. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca defectiunile aparute la nivelul display-ului pot fi multiple. Un laptop reprezinta un echipament destul de fragil ce se poate defecta in orice clipa, iar motivele sunt multiple.

De cele mai multe ori display-ul se strica ca urmare a contactului cu lichide, sau a functionarii deficitare pentru componentele interne. Insa, in cazul in care veti colabora cu un service specializat in acest domeniu, veti primi serviciile dorite, in ceea ce priveste functionarea display-ului.

In ceea ce priveste procesul de inlocuire a unui display laptop este indicat sa inlaturam bateria si cablul de alimentare. Apoi se vor scoate suruburile ce tin display-ul de capac, pentru ca mai apoi sa desprindem cadrul din plastic pentru a elibera lcd-ul. In cadrul acestei etape, trebuie sa ne asiguram de faptului ca nu tragem cablurile de conectare, deoarece este important sa le deconectam corect. Acum vom afla care este modelul de fabricare a lcd-ului vechi pentru a gasi o solutie optima de inlocuire a acestuia. In ceea ce priveste inlocuirea este necesar sa luam display-ul nou pentru o pozitionare corecta in locul celui vechi. Apoi, conectam cele doua cabluri, dupa care vom pozitiona cadrul din plastic si il vom fixa cu suruburile acestuia.

Dupa ce aceste etape pentru inlocuirea unui display laptop au fost puse in practica, nu ramane decat sa verificam daca display-ul functioneaza corect, iar in acest sens, trebuie sa redeschidem laptopul si sa testam display-ul. Acestea sunt principalele etape ce se vor pune in practica in ceea ce priveste inlocuirea unui display laptop. Insa, pentru a primi serviciile dorite, este foarte important sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu un service specializat. Numai in aceste conditii laptopul va functiona corect, dupa ce am schimbat display-ul.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

DjKhrystyan ProtechProject 
Membru din: 18 Mar 2016 11:21:25

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10