Despre Asigurarea RCA Despre Asigurarea RCA
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Asigurarea RCA reprezinta una dintre politele de asigurare cu caracter obligatoriu si fie ca vrem sau nu tot va trebui sa o incheiem, asta daca vrem sau nu sa circulam in siguranta pe drumurile din Romania si in conformitate cu legislatia in vigorare.In momentul in care detinem un autovehicul, luam cu sigurnata in seama si posibilitatea unui accident auto. Oricat de buni soferi am fi, niciodata nu vom fi in masura sa prevedem cand un astfel de ev
Publicat pe 15 Nov 2012 16:59:09 de lady_in_red
Categoria: Finante Subcategoria: Asigurari
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Asigurarea RCA reprezinta una dintre politele de asigurare cu caracter obligatoriu si fie ca vrem sau nu tot va trebui sa o incheiem, asta daca vrem sau nu sa circulam in siguranta pe drumurile din Romania si in conformitate cu legislatia in vigorare.

In momentul in care detinem un autovehicul, luam cu sigurnata in seama si posibilitatea unui accident auto. Oricat de buni soferi am fi, niciodata nu vom fi in masura sa prevedem cand un astfel de eveniment ar putea avea loc si cat de mari ar putea fi pagubele pe care acesta le-ar produce.

Astfel se poate explica obligativitatea politei de asigurare RCA, pentru ca ea va fi in masura sa acopere toate eventualele prejudicii pe care le-am putea aduce unui alt participant la trafic in cazul in care noi am fi vinovati de producerea accidentului auto. Asigurarea RCA ne va proteja astfel de plata daunelor persoanei pagubite, compania de asigurare la care am incheiat polita fiind aceea care sa acopere toate aceste pierderi, indiferent ca sunt de natura materiala, de natura vatamarilor corporale sau deces.

asigurare rcaTocmai din acest motiv, inainte de a alege o anumita polita va trebui mai intai sa stii care sunt cele mai bune oferte disponibile si in acelasi timp sa vezi care e cel mai bun pret pentru RCA.

Abia apoi vei putea trece la incheierea acesteia si sa nu mai fie cazul sa mai cauti dupa oferte si in alta parte.

In mediul online toate aceste premise sunt asigurate foarte simplu. Intri pe un site de asigurare, alegi o oferta RCA, ii calculezi pretul si apoi o compari si cu altele disponibile la alte companii. Daca iti convine rezultatul treci mai departe si o comanzi online prin completarea unui formular cu adresa la care vrei sa iti fie trimisa. De obicei dureaza doar 24 de ore pana cand o polita ajunge la clientul care a comandat-o si astfel te vei putea bucura de toate avantajele pe care polita ti le ofera in maximum 2 zile.

Daca rezultatul nu este acela dorit de tine, nu e cazul sa te ingrijorezi. Comparatia facuta intre asigurari iti va reda cu siguranta alte rezultate la fel de bune sau poate chiar mai bune de atat si vei putea foarte usor sa alegi o alta oferta de asigurare, de la acelasi broker, dar de la o companie diferita.

In Romania sunt 12 mari companii de asigurari in masura sa le ofere clientilor preturi avantajoase pentru aisgurari si astfel ei vor putea alege cele mai bune oferte de pret precum si compania care sa le ofere cele mai multe avantaje.

Incheierea unui RCA ieftin nu va fi niciodata mai simpla decat in mediul online, la unul dintre brokerii cei mai avantajosi, asa ca alege si tu acest mod de asigurare si nu iti mai face alte probleme in aceasta privinta.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10