Asigurarea Obligatorie a Autovehiculelor Asigurarea Obligatorie a Autovehiculelor
Rated 3.125/5 bazat pe 4 voturi
Product description: RCA-ul este una dintre asigurarile cu caracter obligatoriu de care un autovehicul va avea nevoie pentru a putea circula in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania. Ca urmare a caracterului sau obligatoriu va fi important ca fiecare sofer sa ia aminte asupra principalelor informatii in domeniul asigurarii RCA. Astfel, prin intermediul acestei polite vor fi oferite despagubiri tertilor prejudiciati in urma accidentelor auto care
Publicat pe 16 Nov 2012 12:03:54 de lady_in_red
Categoria: Finante Subcategoria: Asigurari
Acorda o nota acestui articol:
6.
2


RCA-ul este una dintre asigurarile cu caracter obligatoriu de care un autovehicul va avea nevoie pentru a putea circula in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania.


asigurare autoCa urmare a caracterului sau obligatoriu va fi important ca fiecare sofer sa ia aminte asupra principalelor informatii in domeniul asigurarii RCA. Astfel, prin intermediul acestei polite vor fi oferite despagubiri tertilor prejudiciati in urma accidentelor auto care au fost produse din vina soferilor asigurati.

Pentru incheierea unei astfel de asigurari la una dintre societatile de asigurare specializate fiecare sofer va fi nevoit sa prezinte in momentul achizitionarii asigurarii talonul autovehiculului precum si actul de indentitate al proprietarului. In mediul online insa nu va fi nevoie de prezentarea niciunui document.

Pe site-urile de asigurari, asa cum este si cazul www.RcaIeftina.ro va fi nevoie doar de completarea unui formular de asigurare cu datele inscrise in certificatul de inmatriculare al autoturismului si datele personale ale proprietarului. Alte aspecte vor fi irelevante.

Incheierea asigurarii RCA va putea chiar sa le aduca soferilor numeroase alte avantaje ca urmare a beneficierii de prevederile Sistemului Bonus Malus. 

Aceia dintre soferii care nu au fost implicati in niciun fel de accident cu un an inainte de incheierea asigurarii vor putea beneficia de reduceri avantajoase la pretul acestei asigurari, ce ar putea ajunge pana la 10% din pretul total al politei.

In schimb aceia care se fac vinovati de producerea de accidente auto in anii de dinaintea incheierii de asigurari vor trebui sa plateasca un pret mai mare pentru aceasta asigurare, ce ar putea insemna chiar 50% din valoarea totala a asigurarii.

Mediul online ramane asadar cel mai propice de achizitionare de oferte de asigurari RCA asta ca urmare a faptului ca aici clientii au la dispozitie numeroase oferte cu reduceri si ofertele fiecarei companii in parte. O vei putea alege, asadar pe aceea care ti se va parea a fi cea mai avantajoasa dintre toate si atunci cand un accident auto ar putea avea loc, nu se va pune in niciun fel problema ca tu sa platesti pentru pagubele produse.

Acorda o nota acestui articol:
6
,2


Recomandari:


Despre autor:

ana-maria ion 
Membru din: 14 Nov 2012 12:37:33

Despre autor:

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10