Top 3 triciclete: ce tricicleta se potriveste pentru copilul meu? Top 3 triciclete: ce tricicleta se potriveste pentru copilul meu?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Echipa noastra ti-a pregatit un top 3 triciclete. De ce? Pentru ca sezonul de plimbari prin parc a sosit, iar cei mici sunt nerabdatori sa iasa din casa. Am au stat de vorba cu parintii, am urmarit care sunt cele mai populare triciclete din magazinele online, am studiat recenziile de produse si am facut sondaje printre mamicile de pe pagina de Facebook. Aceste triciclete din Top 3 evolueaza odata cu cei mici, ajuta la dezvoltarea ab
Publicat pe 13 Jun 2016 11:35:20 de Giani
Categoria: Familie Subcategoria: Vacante
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Intra pe site pentru a vizualiza gama de triciclete pentru copii!

Echipa noastra ti-a pregatit un top 3 triciclete. De ce? Pentru ca sezonul de plimbari prin parc a sosit, iar cei mici sunt nerabdatori sa iasa din casa. Am au stat de vorba cu parintii, am urmarit care sunt cele mai populare triciclete din magazinele online, am studiat recenziile de produse si am facut sondaje printre mamicile de pe pagina de Facebook.

Aceste triciclete din Top 3 evolueaza odata cu cei mici, ajuta la dezvoltarea abilitatilor motrice si dispun de un sistem numit "Roata libera", care permite blocarea pedalelor cand copilul este prea mic pentru a putea pedala singur.


Locul 1: Tricicleta BDMAR

Este cel mai potrivit model pentru a incepe aventurile, indeplineste toate conditiile necesare unui copil, oferind o utilizare foarte simpla si placuta si este recomandata pentru copii intre varsta de 2 si 4 ani. Ea poate fi condusa de copil, independent, sau de parinti cu ajutorul manerului. Acesta este reglabil in inaltime, in 5 pozitii si detasabil. Tricicleta BDMAR este disponibila in trei variante  si are o garantie de 12 luni.

Pret orientativ: 129 lei

 

        Locul 2: Tricicleta BDOST

Este o tricicleta complexa, fiabila, dar in acela?i timp foarte comoda pentru copii. Din momentul incare bebelusul poate sta in pozitia sezut, parintii se pot bucura de plimbarile lungi cu ajutorul tricicletei.
Siguranta maxima este oferita de bara de protectie, sistemul de prindere al centurii de siguranta in 5 puncte, dar si de manerul cu care parintele ghideaza directia de mers. Tricicleta BDMAR este disponibila in patru variante  si are o garantie de 24 luni.

Pret orientativ: 329 lei

        Locul 3: Tricicleta ITIT4965 si ITIT4964

Aceste triciclete pentru copii sunt confectionate din material rezistent si sunt foarte usoare. Cu ajutorul manerului de pe spatar tricicleta cu pedale poate fi ridicata si transportata. Abtibildurile si farul decorativ vor capta atentia copiilor, iar scaunul cu pernita moale va face plimbarea mai confortabila. Se recomanda utilizarea tricicletei de catre copiii cu varsta intre 3 si 6 ani, cu greutatea de pana la 25 kg. 
Doua butoane amplasate pe maner vor porni diferite melodii si un joc de lumini. Aceast gen de tricicleta pentru copii este prevazuta cu un cos pentru accesorii incapator, unde copilul dumneavoastra isi va putea plima jucariile preferate. Tricicleta BDMAR este disponibila in doua variante  si are o garantie de 24 luni.

Pret orientativ: 129 lei

Intra pe www.magazinepentrucopii.ro pentru a vizualiza gama noastra intreaga de triciclete!

 

  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gianina Giani 
Membru din: 21 Apr 2016 11:52:57

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: ?

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10