Cum alegi cele mai potrivite biciclete pentru copiii tai? Cum alegi cele mai potrivite biciclete pentru copiii tai?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:   Pentru mersul pe biciclete nu exista restrictie de varsta si nu necesita carnet de condus, parcurile si aleile sunt populate nu numai de adulti ci si de prichindei veseli, nerabdatori sa se urce pe sa. Inca de la varsta de trei ani, parintii pot incepe cautarea unor biciclete perfecte pentru copii. Pentru a nu se pierde intre atatea modele, sint bine venite cateva sfaturi din partea noastra. Patru reguli de baza in
Publicat pe 16 Jun 2016 12:04:11 de Giani
Categoria: Familie Subcategoria: Vacante
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Intra pe site pentru a vizualiza gama de biciclete pentru  copii!

 

Pentru mersul pe biciclete nu exista restrictie de varsta si nu necesita carnet de condus, parcurile si aleile sunt populate nu numai de adulti ci si de prichindei veseli, nerabdatori sa se urce pe sa.

Inca de la varsta de trei ani, parintii pot incepe cautarea unor biciclete perfecte pentru copii. Pentru a nu se pierde intre atatea modele, sint bine venite cateva sfaturi din partea noastra.

Patru reguli de baza in alegerea de biciclete pentru copii

1. Alegeti bicicleta in functie de materialul din care este facut cadrul – intotdeauna mergeti pe unul facut complet din aluminiu sau in mare parte, pentru ca bicicleta sa cantareasca cat mai putin.

2. Desi multi stiu acest lucru, nu este de neglijat criteriul de baza care diferentiaza bicicletele de baieti de cele de fete – teava superioara sudata, in cazul baieteilor.

3. Indiferent de varsta, aveti grija ca pedalele bicicletei sa fie cat mai late si cu suprafata aderenta. Este posibil, mai ales la inceput, ca celor mici sa le alunece piciorul de pe pedala, caz in care suprafata aderenta il tine in loc.

4. O privire mai atenta la jante in momentul achizitionarii bicicletei este foarte importanta. Multe biciclete de calitate inferioara vin cu jantele descentrate, moment in care sabotul de frana calca gresit iar cel mic nu mai poate frana cum trebuie.

Intra pe site http://www.magazinepentrucopii.ro/la-plimbare/biciclete/ pentru a vizualiza gama noastra de biciclete pentru copii!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gianina Giani 
Membru din: 21 Apr 2016 11:52:57

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10